LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mikael Sandströms nya avslöjande om The island-inspelningen

30 aug, 2021 
Johanna Alm
Mikael Sandström
Doktor Mikael Sandström är en av deltagarna i det nya realityprogrammet The island, som är ett äventyrsprogram där deltagarna lever helt isolerade från omvärlden under 14 dygn.
För Hänt berättar han nu om sina upplevelser under inspelningen.
Annons
5 anledningar att älska Mikael SandströmBrand logo
5 anledningar att älska Mikael Sandström

Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 63, är en av deltagarna i det nya reality-programmet The island. Tillsammans med andra kändisar däribland Maria Montazami, Lisa Ajax och Thomas Wassberg med flera skulle han överleva på en öde ö.

Vad programmet The island går ut på

Deltagarna ingår i ett unikt experiment där de ska helt isolerade från omvärlden leva på den öde ön i 14 dygn. De får ingen mat, vatten eller andra förnödenheter.

På helt egen hand ska de handskas med hunger, vilda djur och utmaningen att leva tillsammans med andra under extrema omständigheter. Och allt detta sker helt och hållet utan vardagliga bekvämligheter.

Även kamerateamet som är med under inspelningen ska leva under samma förutsättningar. På så vis blir alla en del av det stora experimentet!

Trots att syftet med programmet är tydligt, det är ett experiment där ska på helt egen hand lyckas överleva så verkade det som att Hollywoodfrun Maria Montazami hade en annan uppfattning om programmet. Hon förväntade sig nämligen sol och bad och god mat och dryck.

Annons

– Jag vet inte riktigt hur det här kommer gå. I alla fall så hoppas jag på sol och bad, god mat och fin, härlig dryck, nya vänner och mycket skratt. Men jag återkommer om tre veckor så får vi se hur det har gått!, sa Maria i en tidigare video på sin Instagram.

Doktor Mikaels nya avslöjande om The island-inspelningen

Doktor Mikael och Lotta Engberg har varit ett par i drygt ett och ett halvt år och i mars köpte de en villa ihop och är numera sambor.

Men eftersom Mikael är aktuell i realityserien The island var han tvungen att lämna Lotta och villan under tiden att inspelningen skulle ske på en öde ö i Stilla havet.

Men nu är inspelningen avklarad och i ett meddelande till Hänt avslöjar tv-doktorn nu om hur han hårt han utmanats under äventyret:

”Jag har precis kommit hem från en överlevnadsutmaning som trotsar allt förstånd. Inte lik något annat som jag varit med om. Ingen lek precis. Har väl lämnat halva blodvolymen till miljoner myggor och moskitos i djungeln och är rätt så jetlaggad.”

FOTO: Mikael Sandström/Instagram, Youtube

Annons