Mikael Sandströms mystiska tystnad – efter kärlekslyckan med Lotta Engberg

Mikael Sandström & Lotta Engberg

Det var i somras som Mikael Sandström och Lotta Engberg gick ut med de blivit ett par, och sedan dess har kärleken blomstrat.
Men nu reagerar många på Mikaels mystiska tystnad.

Mikael Sandström och Lotta Engbergs förhållande är något som har varit väldigt omtalat på senaste tiden. Inte bara för att det är två väldigt folkkära profiler som har hittat varandra, utan också för den otroliga historien som ligger bakom den omtalade relationen.

Allting började nämligen med att Lotta på Liseberg-profilen i en intervju hintade om att hon tyckte Mikael såg trevlig ut, och bara några månader senare hade de blivit ett par. En minst sagt otrolig historia som verkar vara långt ifrån över.

Mikael Sandström och Lotta Engberg flyttar ihop

Mikael och Lotta fick upp ögonen för varandra mitt under coronapandemin när alla blev uppmanade att hålla social distansering, och det tillsammans med deras späckade scheman gjorde det svårt. Men ganska tidigt hade doktor Mikael antikroppar, och den romantiska relationen kunde äntligen få dra igång på riktigt.

LÄS OCKSÅ: Oron efter Sofia Wistams bild på sonen

Men trots att de äntligen kunde börja ses var det något annat som gjorde det svårt. Det nyblivna paret hade nämligen 40 mil mellan sig - något som de ganska snabbt tröttnade på. Efter att ha haft distansförhållande ett tag har de båda nämligen kommit fram till att det inte är något de vill fortsätta med, och i november förra året kunde Mikael avslöja att de därför planerar att flytta ihop.

Efter att ha lagt ut sin lyxiga villa i Hallstahammar till försäljning berättade han för Aftonbladet om deras planer:

– Det känns absolut bra att bli sambo. Jag skulle såklart inte sålt huset om vi inte hade haft det bra ihop, sa han då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mikael Sandströms mystiska tystnad

Då och då dyker Mikael upp i tv-rutan då han varje tisdag är med som expert i Nyhetsmorgon. Men för de som inte kan få nog av Mikael och önskar att få se mer utav honom finns han även på Instagram. Han har just nu 40 000 följare, och under förra året bjöd han på ett flertal härliga videos som bjöd till många uppmuntrande kommentarer i kommentarsfältet.

Men på senaste tiden har det varit väldigt tyst från Soldoktorn. Mikael som vanligtvis brukar uppdatera sina sociala medier iallafall rätt så kontinuerligt har nu inte uppdaterat sin profil på en hel månad.

Anledningen till den plötsliga pausen är okänd, men vi som många andra hoppas på att han ska komma tillbaka väldigt snart.

LÄS OCKSÅ: Doktor Mikael Sandströms bröllopsplaner med Lotta Engberg

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens nya jobb i NRJ Morgon – blir Laila Bagges konkurrent

FOTO: TT