TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Doktor Mikael om okända bråken med Lotta Engberg: ”Stora saker”

30 okt, 2022 
Lotta Engberg och Mikael Sandström
Mikael Sandström och Lotta Engberg är idag ett av våra mest omtalade kändispar.
Paret ser ut att trivas otroligt bra i varandras närhet.
Men nu berättar Mikael om de okända bråken med sambon.
Annons
Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattanBrand logo
Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattan

Läkaren och tv-personligheten Mikael Sandström, 64, och den så folkkära programledaren Lotta Engberg, 59, fann varandra som om det vore på film.

Relationen mellan dem har nog inte många missat. Men hur träffades då paret egentligen? Allt började med att Lotta blev intervjuad i en kvällstidning och hon fick frågan hur kärlekslivet gick.

– Lotta svarade att det var alldeles utmärkt, att hon hade varit singel i fem år och var nöjd med det, men att om doktor Mikael ringde så kunde hon tänka sig att gå på en dejt, berättar Mikael i en intervju med Amelia och fortsätter:

– Sedan hörde Lotta av sig med ett sms på självaste skottdagen den 29 februari, som ju är enda dagen på året som en kvinna enligt traditionen får fria till en man. Jag svarade ”Fortfarande ogift”, och så började vi sms:a och facetajma. Men vi träffades på riktigt hemma hos Lotta först den 5 juni 2020.

Sålde huset i Hallstahammar – flyttade ihop med Lotta

Annons

– Det är väl dags att flytta någon annanstans. Vi överväger möjligheterna att flytta ihop framöver. Det är väl trevligt, sa doktor Mikael till Aftonbladet då.

Sagt och gjort så flyttade paret ihop i en gigantisk villa med 12 rum och tomten är 1 253 kvadratmeter stor. Bostaden ligger en bit utanför Göteborg i Mölnlycke och läget verkar passa turturduvorna perfekt. Mikael har landställe på västkusten där han gärna spenderar tid. Dessutom så sänds både Lotta på Liseberg och Bingolotto därifrån.

Mikael om de okända bråken med Lotta

I den öppenhjärtiga intervjun med Amelia får Mikael frågan om paret någonsin bråkar med varandra. Han berättar att de gjorde det litegrann till en början innan de kände varandra riktigt.

– Vi bråkade kanske lite i början, innan vi hade lärt känna varandra riktigt. Det kunde till exempel handla om barnuppfostran, eftersom vi ju båda har barnbarn. Om hur man ska göra och vad man kan säga till barn och liknande. Det var inga stora saker, men vi pratar ju väldigt mycket så det är klart att man inte är överens om allting. Det är ju en del av tjusningen också.

Men paret ser minst sagt ut att vara väldigt lyckliga i varandras sällskap!

FOTO: TV4/Youtube

Annons