Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Mikael Hollsten ryter ifrån efter kritiken mot Biggest loser

24 apr, 2019 
Mikael Hollsten i Biggest loser
I ett inlägg på Instagram frågade Biggest loser-profilen Mikael Hollsten vad hans följare tycker om programmet. Efter att ha fått flera kritiska kommentarer ryter han nu ifrån på skarpen.
Annons

Igår visades det sjätte avsnittet av viktnedgångsprogrammet Biggest loser på Sjuan och TV4 play. Trots att serien precis dragit igång har tittarna fått ta del av en hel del dramatik. Redan innan det drog igång berättade programledaren Anna Brolin, 38, att säsongen kommer att bjuda på flera starka händelser.

– Den var sjukt starkt, det är extrema livsöden och jag har verkligen blivit extremt berörd av deras historier, har Anna Brolin tidigare sagt till Hänt.

Gårdagens avsnitt av Biggest loser var känslosamt för Klara Asp, 21, som fick ett kärleksbrev från den numera utslagne deltagaren Alexander Berglund, 23.

– Han skriver att jag ska höra av mig direkt när jag kan och att jag betyder jättemycket för honom och att vi ses hemma och att jag ska ge allt, sa Klara Asp efter att ha läst brevet. 

Annons

Tittarnas kritik mot intrigerna i Biggest loser

För att deltagarna ska lyckas gå ner i vikt får de hjälp av bland andra Mikael Hollsten, 35, som arbetar som personlig tränare. Efter att tisdagens avsnitt gått på tv skrev han ett inlägg på sin Instagram där han frågade sina följare vad de tycker om programmet.

Snart började kommentarerna trilla in och flera av dem antyder att Biggest loser handlar för mycket om de personliga berättelserna och för lite om själva viktnedgången.

”Hade gärna sett mer kost o mindre intriger”, skriver en person.

”Jag skulle vilja se mer träning och kost i programmet. Tycker det blir mindre och mindre av den varan och mer fokus på gråt och intriger”, skriver en annan.

Nu väljer Mikael Hollsten att ryta ifrån på skarpen.

”Det handlar ju för fan om människor som kämpar med hemska trauman och felsteg i livet. Det finns en miljon träningsvideos med övningstips där ute på youtube. De här är ett program om övervikt och från vilka unika olika platser det kan härstamma ifrån”, skriver han i en kommentar

Annons

Mikael Hollsten fortsätter att förklara att deltagarna i Biggest loser behöver mer hjälp än bara träningsråd. Enligt hans mening är det mentala stödet från varandra och tränarna minst lika viktigt.

”Biggest Loser har alltid handlat om deltagarnas berättelser för det är i just dem som människor känner igen sig och finner styrkan att kämpa själv”, skriver han.

Biggest loser sänds på måndagar och tisdagar klockan 21.00 på Sjuan och TV4-play.

FOTO: TV4

Annons