LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Klara Asps tårar efter hemliga kärleksbrevet i Biggest loser

23 apr, 2019 
AvStina Dahlgren
Klara Asp i tårar i Biggest loser 2019
I kvällens avsnitt av Biggest loser får Klara Asp en kärlekshälsning från Alexander Berglund som gör att hon brister ut i tårar. Nu berättar hon vad det stod i det hemliga brevet.
Annons
Efter kärleksförklaringen i Biggest loser – Klaras tårar över Alexanders brevBrand logo
Efter kärleksförklaringen i Biggest loser – Klaras tårar över Alexanders brev

Årets omgång av Biggest Loser har redan inneburit en hel del överraskningar, för både deltagare och publik. Programledaren Anna Brolin, 38, har tidigare avslöjat att det blir en känslosam säsong, där tittarna bland annat kommer att få se kärlek växa fram.

– Jo, det kommer komma fram. Det blir ju inga hångelscener kanske som i andra program, men det kommer bli väldigt, väldigt tajta vänskapsband och kanske även något som känns som lite mer, har Anna Brolin tidigare sagt till Hänt.

Förra veckan kom det fram att Alexander Berglund, 23, och Klara Asp, 21, kommit varandra väldigt nära under den första tiden på slottet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har varit här i två veckor och det kanske låter töntigt, men man blir så himla nära här inne. Alex är väl den som betytt mest här inne. Vi blev jättenära och han har väl peppat och stöttat mig här inne. Jag är inte kär, men jag tycker väldigt, väldigt mycket om honom. Och jag har aldrig träffat något som jag har så mycket gemensamt med, sa Klara Asp då.

Annons

Alexander Berglunds hälsning till deltagarna i Biggest loser

När det stod klart att Alexander Berglund skulle få lämna slottet lämnade han en sista hälsning till Klara Asp.

– Klara, jag tycker jättemycket om dig. Jag vet att du klarar det här. Du är en jättefin tjej.

Istället fick han åka till det som kallas för Revanschen, en stuga mitt ute i skogen där alla utslagna deltagare hamnar och därmed har en chans att slå sig tillbaka in till slottet och Biggest loser. I kvällens avsnitt får de kvarvarande deltagarna en videohälsning från Alexander Berglund.

– Det var lite jobbigt för mig att göra den här filmen då jag är lite nere. Jag förlorade en tävling i Revanschen och åkte ut direkt så nu har jag fått packa mina väskor och kommer att fara hem ikväll.

Klara Asp i tårar efter hälsningen

När Klara Asp får beskedet bryter hon ihop och tröstas av de andra deltagarna. Hon berättar att hon hela tiden trodde att han skulle komma tillbaka till slottet.

Annons

På kvällen när hon går in på sitt rum hittar hon ett brev där det står hennes namn följ av ett hjärta. Brevet är från Alexander Berglund och hon börjar än en gång att gråta.

– Han skriver att jag ska höra av mig direkt när jag kan och att jag betyder jättemycket för honom och att vi ses hemma och att jag ska ge allt.

Då deltagarna inte har tillgång till mobiltelefon eller har möjlighet till någon form av kontakt med omvärlden kan hon inte ta kontakt med honom så länge hon är kvar i Biggest loser. Trots saknaden och tårarna känner hon sig bättre till mods efter att ha fått höra från honom.

– Jag har inte fått något pepp från honom på flera dagar och han var lite min motivation här inne, det blir så när man tycker om någon då vill man vara lite extra bra. Så det känns jättebra.

Biggest Loser sänds på måndagar och tisdagar klockan 21.00 på TV4 Play och Sjuan.

FOTO: TV4 play

Annons