Artikeln innehåller reklamlänkar

Micke Willysson om tiden efter Biggest loser – så lever han idag

Micke Willysson Biggest loser

Micke Willysson fick lämna Biggest loser igår. Här är hans ord om tiden efter sin medverkan i programmet.

Årets säsong av Biggest Loser har fått en ny tränare, Pischa Strindstedt. För första gången hårdtränar hon, tillsammans med Mikael Hollsten, Biggest Loser-deltagare som vill rasa i vikt och ändra hela sin livsstil.

I det senaste avsnittet av programmet var det deltagaren Micke Willysson som fick lämna. När han klev in i programmet var han den deltagare som vägt mest genom tiderna med sin startvikt på 238,1 kg. Efter att han fått lämna skriver nu Pischa om första mötet med Micke på sin blogg.

När jag första gången möts av siffran på pappret. 238,1 kg. Han är den tyngsta personen i svenska Biggest Losers historia. Jag minns att jag nästan drabbades av panik inombords”, skriver hon och fortsätter:

Människor med övervikt hade jag hanterat förr men aldrig 238,1 kg. Tankarna flög runt i mitt huvud. Hur skulle han klara det? Hur skulle jag & Micke Hollsten hantera hans träning? Hur har det kunnat gå så långt?

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Hon hyllar honom för hans inställning till programmet och träningen, men också till att fortsätta den tuffa resan även efter programmets slut. På bloggen finns även Mickes egna ord efter sin medverkan i Biggest Loser.

”Det enkla i Biggest loser är att gå ner i vikt, svettas gråta och börja om. Det som tittaren ser på tv och tycker ser sjukt tufft ut, det är den lätta delen. Det tuffaste är att ta itu med mig själv, våga rota i varför jag har lyckats falla så djupt att jag väger in på 238.1 kg”, skriver Micke Willysson och fortsätter:

”För när jag plockar bort min medicin (läs. Mat) då finns det bara en sårad själ kvar. För problemet med de flesta av oss som är gravt överviktiga är inte problemet ATT vi är gravt överviktiga, utan VARFÖR vi blivit det. Därför är inte Biggest loser en ”quickfix” men det är en jäkligt bra start”.

När han förstod att han inte skulle klara sig mycket längre i efter-programmet Revanschen pågrund av en ryggskada planerade han istället noga hur han skulle fortsätta sin resa till ett hälsosammare liv i det verkliga livet.

”I hästhagen gör jag illa min rygg ordentligt, och där inser jag att denna resa inte kommer fortsätta så mycket längre. Så varje morgon kokade jag en kopp kaffe, tände en brasa och planerade för min hemgång så när jag kom hem visste jag exakt vad jag skulle göra”, skriver han.

Här är alla deltagare i Biggest loser 2018:

Här är alla deltagare i Biggest Loser 2018.

Pischa och Mikael är tränare i Biggest loser.

Michael Willysson.

Paulina Rather.

Viktor Knutsson.

Pernilla Skoglund.

Sara Andersson.

Goran Handzic.

Johanna Pettersson.

Joakim Hagstedt.

Matilda Nilsson.

Michael Sjögren.

Ibrahim Rather.

Bayan Ayyad.

Christoffer Jenderborn.

Bartosz Komenda.

Bayan och Michael.

Ibrahim och Paulina.

Pernilla och Sara.

Matilda och Johanna.

Joakim och Goran.

Viktor och Christoffer.

Bartosz och Michael.

HETAST PÅ HÄNT TV: BENJAMIN INGROSSO skrev “DANCE YOU OFF” till sin EX-FLICKVÄN

LÄS OCKSÅ: Tvingas lämna Biggest loser efter fuskavslöjandet – Michael Sjögrens ord om upptäckten

LÄS OCKSÅ: Michael Fridebäck rasar mot Biggest loser-deltagare: ”Så jävla illa”

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!