LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Michael Fridebäck rasar mot Biggest loser-deltagare: ”Så jävla illa”

08 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
När coachen Michael Fridebäck upptäcker att deltagarna i Biggest loser - revanschen har fuskat med kosten blir han rasande. ”Det är så jävla illa så det finns inte”, utbrister han i kvällens avsnitt.
Annons

Till revanschen kommer de deltagare som har åkt ut från Biggest loser. Där får de en andra chans att slå sig tillbaka in i tävlingen, men de måste handla själva, träna utan gym och har ingen som ser till att de håller sina kostscheman.

Den tidigare Biggest loser-vinnaren Michael Fridebäck är där som coach, men i kvällens avsnitt upptäcker han något som får honom rasande. Utanför huset ligger nämligen tomma paket av korvbröd, korv, ketchup samt massa tomma läskburkar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Tar ni det här på allvar eller? Vet ni hur många sökande det är till det här programmet? Ni får jordens chans och så hittar man det här. Det är så jävla illa så det finns inte, säger han till deltagarna som samlats kring köksbordet.

Det visar sig att det är Michael Willysson och Bartosz Komenda som har haft kalas dagen innan. Bartosz har ätit inte mindre än sju stycken korv med bröd.

Annons

– Jag chockade kroppen för att öka förbränningen och få en bättre siffra på vågen. Nu är resten av dagarna fram till invägningen väldigt viktigt att äta nyttigt och träna hårt, säger han.

Den förklaringen biter inte på Michael Fridebäck som menar att Bartosz ursäkter är anledningen till att han är med i Biggest loser för andra gången.

– Dina teorier funkar inte. Du har gått upp allt och lite till som du gick ner sist. Sen kan du säga vad fan du vill men det är fakta, säger han upprört och fortsätter:

– Du är ett levande bevis på att du inte kan göra så här, du har misslyckats. Du är misslyckad Bartozs.

Bartozs själv tycker att utskällningen är onödig och tycker mest att coachen slösar sin tid.

– Hur mycket Micke än snackar med mig så är det fortfarande jag själv som måste komma till insikten att ändra på mig. Så länge inte jag gör det kan ingen annan göra det heller, säger han.

Foto: TV4

Annons