TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanningen bakom plötsliga utbrottet i Biggest loser: ”Blir förbannad”

07 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
Johanna Petterssons tuffa start i Biggest loser har satt sina spår. I kvällens avsnitt får hon ett utbrott och lyckas släcka ner hela gymmet, till de andra deltagarnas förfäran.
Annons

Johanna Pettersson, 23, har haft en turbulent första tid i Biggest loser. Hennes tävlingspartner Matilda Nilsson valde att hoppa av redan första veckan. Därefter fick hon en ny lagkamrat som åkte ut ur tävlingen och till sist hamnade hon i lag med en tredje tävlande.

Deltagarna pressas hårt med både träning och diet, och i kväll brister det för Johanna. Mitt under ett träningspass hoppar hon av löpbandet och slår näven så hårt i väggen att en stor tavla flyger ner och hela träningslokalen släcks ner.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Oj, jäklar, utbrister tränaren Pischa Strindstedt.

De andra deltagarna vänder sig förvånat om för att se vad som står på, men Johanna väljer att lämna lokalen.

– När man står där på bandet och benen bara brinner, man har Pischa skrikandes i örat och man tänker på vad som hände igår och vilka som har åkt hem. Vad kommer att hända? Man tänker tusen tankar samtidigt som man ska stå på löpbandet och prestera, säger Johanna efteråt.

Annons

Pischa springer efter och ifrågasätter hennes utbrott.

– Det har varit så jävla mycket sedan jag kom hit, så det bubblar över och då blir jag förbannad och slår till någonting och så går jag, svarar Johanna.

Hon öppnar upp sig och berättar att hon är rädd för att göra fel och att hon ska bli illa omtyckt av de andra. Efter förra veckans utröstning känner hon att fel person skickades hem från slottet.

– Jag hatar att göra fel. Det känns lite som att alla andra tänker ”ja men den som behöver det mest ska vara kvar”, säger hon.

Pischa menar att alla som är med i Biggest loser behöver vara kvar och att det alltid kommer vara ”fel” person som får lämna. Hon förstår dock att Johanna reagerar som hon gjorde.

– Det har varit mycket kring henne, och hon har försökt hålla upp en fasad och vara den tuffa hårda Johanna när hon egentligen kanske inte har mått så bra utav alla de här bitarna. Så den här otryggheten hon har känt, det är nog den som börjar komma upp på ytan, säger Pischa.

Foto: Tv4

Annons