Michael Perlitz är död – känd från Telenorreklamen

Michael Perlitz känd från Telenors reklam.
Michael Perlitz, känd från reklamen i Telenor har gått bort endast 50 år gammal.
Annons

Expressen skriver att skådespelaren Michael Perlitz avled den första maj 50 år gammal. Michael var känd för svenska folket som pappa Sören i Telenors reklam.

Det är Telenor som idag meddelade den tragiska nyheten via Facebook, vilket var ett beslut i samråd med familjen.

Annons

”Telenor sörjer Michael Perlitz. I fredags nåddes vi av det mycket tragiska beskedet att Michael Perlitz gått bort hastigt. Efter samråd med och önskemål från Michaels familj har vi beslutat att dela informationen offentligt och visa vårt deltagande i sorgen. I sin roll som pappan Sören i Telenorfamiljen har Michael blivit ett välbekant ansikte för många svenskar. Vi har mött hans varma leende och skojfriska humör i såväl TV, tidning och online under de senaste tio åren.”, skriver Telenor i inlägget och fortsätter:

”Vi på Telenor är bestörta över det som skett och har för tillfället stoppat majoriteten av vår reklam där Michael medverkar för att kunna fortsätta ha en nära dialog med hans anhöriga. Våra tankar är först och främst med hans familj i denna svåra stund. Vi sörjer en fin kollega, skådespelare och vän som lämnat oss allt för tidigt. Vila i frid, Michael.”

Annons

”Beklagar sorgen”

Kommentarsfältet är full av människor som vill visa sitt stöd och beklagar sorgen till Michaels närstående.

”Beklagar. En väldig trevlig person som gett och ger oss glädje. Vi kommer ha dig i tankarna.”, skriver en Facebook-användare och en annan stämmer in:

”Mina tankar går till familj släkt och vänner. Beklagar sorgen.”

Michael var frilansande skådespelare, dramapedagog och regissör sedan 20 år tillbaka och var bland annat lärare på Calle Flygare Teaterskola.

Annons

FOTO: Telenor, Facebook

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…