TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bindefelds ilska efter Bianca och Pernillas ord: ”Lättstött”

08 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Bianca Ingrosso hånade Micael Bindefeld bebisspråk och Pernilla Wahlgren skämtade om hans alla hashtags på Instagram i Kanal 5. Nu berättar Pernilla om det arga sms:et hon fick från festfixaren efteråt. – Han är ju lite lättstött, säger hon.
Annons

Det var i förra veckans avsnitt av tv-programmet Wahlgrens värld som Bianca Ingrosso, 22, och hennes mamma Pernilla Wahlgren, 49, befann sig i Israel på semester. Tillsammans med festfixaren och vännen Micael Bindefeld, 58, besökte de bland annat klagomuren och åt middagar på mysiga restauranger.

Men i programmet passade båda två också på att håna Micael. Bland annat imiterade Bianca honom i en synk, för att demonstrera hur han pratar bebisspråk med sin son som föddes för ett år sedan, och Pernilla skrattade åt hur många hashtags han använder på sina Instagrambilder.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I podcasten “Wahlgren och Wistam”, som Pernilla Wahlgren har tillsammans med radarpartnern Sofia Wistam, 50, berättar tv-profilen nu att Micael Bindefeld tog illa upp över skämten i programmet.

Annons

– Jag såg i programmet när både du och Bianca retade Micke för hans många hashtags och gulligullande på telefonen med sitt barn. Har ni fått någon reaktion från honom? Har han skickat något argt sms? frågar Sofia Wistam i podcasten, varpå Pernilla Wahlgren erkänner med ett skratt:

– Jo, det kan hända. Micke tyckte väl att… Ja, han är ju lite lättstött, så kan man säga. Han hade svårt att se det roliga i det. Men alla nyblivna föräldrar har ju en tendens att prata bebisspråk med sina barn och visa bilder på sin bebis för allt och alla. Det var bara roligt att driva med det, han framstår ju som gullig och härlig.

Samtidigt menar Pernilla Wahlgren att de skojfriska skämten som hon och Bianca Ingrosso drog om Bindefelds hashtags och bebisspråk i tv bara var vänligt menade.

– Det är ju bara hjärtligt när jag och Bianca driver med honom. Jag brukar reta honom på Instagram för hans hashtags också. Och om mina vänner hånar eller skojar med mig för någon bild jag lagt upp eller så, så är det bara något man får ta, säger Pernilla i podcasten och skrattar.

“Wahlgrens värld” sänds 21.00 på torsdagar på Kanal 5.

Foto: IBL, Kanal 5

Annons