LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mias träningsilska mot Jesper: "Rätt sätt är att hålla käften"

14 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Mia Parnevik lackar ur fullständigt på Jesper Parnevik efter att han försökt lägga sig i hennes träning. "Det är inte coolt, jag blir skitirriterad", säger hon i "Parneviks" på TV3.
Annons

I kvällens avsnitt av “Parneviks” utbryter ett stort träningsbråk mellan Mia Parnevik, 49, och Jesper Parnevik, 52. Mia har bokat en personlig tränare som ska komma till parets hus för att hjälpa henne att komma igång med träningen. Jesper vill gärna vara med och träna, eller i alla fall kolla på när hon gör det, vilket gör Mia fullkomligt rasande.

– Du har redan fuckat upp det, Jesper. Du är så töntig. Du säger att du vill träna med mig, fast du redan har tränat, bara för att du ska stå där och kolla på. Det är inte coolt, jag blir skitirriterad. Då ska jag också stå med och titta när du puttar och hela tiden säga “åh nej, nej, om du gör så här i stället”, säger Mia i programmet.

Hon fortsätter upprört:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ska du vara så här hemsk varje gång? Jag vägrar. Jag kommer inte att gå ner och träna om du är med, säger hon.

Mia Parnevik är rasande på maken Jesper. Foto: TV3

Jesper Parnevik menar att han flera gånger försökt uppmuntra sin fru till att träna med honom, men att det inte är så lätt eftersom hon oftast blir arg på honom. Mia Parnevik menar att han måste sluta lägga sig i och låta henne sköta det själv.

Annons

– Ja. Rätt sätt är att hålla käften. Han kan inte säga någonting rätt, för allt han säger gör mig triggad. Ju mer folk ska “hjälpa till”, ju mer anti blir jag till att göra det, säger hon i programmet.

Jesper Parnevik säger då:

– Så egentligen borde jag säga, “nej, gumman, inte ska du behöva träna”? Det vore rätt sak att säga.

Mia Parnevik svarar snabbt:

– Ja.

Här kan du se träningsbråket mellan makarna Parneviks.

“Parneviks” sänds 20.00 på tisdagar på TV3.

Foto: TV3

 

Annons