Mia Parnevik om Jespers tvång: "Det är riktigt fittigt"

Mia Parnevik om Jespers tvång: "Det är riktigt fittigt"

Tandläkaren är det värsta Mia Parnevik vet, trots det går hennes man Jesper Parnevik bakom hennes rygg och bokar en tid mot hennes vilja. Ilska Mia känner är utom kontroll och hon är otroligt besviken på honom.

I kvällens avsnitt av Parneviks så tvingas Mia Parnevik, 48, till tandläkaren trots att det är det värsta hon vet. När Jesper Parnevik, 51, bokar en tid till sig själv så passar han, mot sin frus vilja, på att boka en tid till henne också.

– Jag har tandläkarskräck, han behöver inte boka in mig, jag klarar det själv. Jag skulle aldrig boka in hans läkartider åt honom. Jag bokar mina egna tider, punkt slut, säger hon.

ska%cc%88rmavbild-2017-02-14-kl-15-34-54

Mia visar tydligt sin ilska mot Jesper och säger gång på gång att hon inte tycker att det är okej av honom att boka en tid åt henne.

– Jag är så arg, jag ska boka på så att de kollar rakt upp i arslet på dig. Fittigt, jag tycker det är riktigt fittigt, säger hon.

ska%cc%88rmavbild-2017-02-14-kl-15-36-01

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik öser ut sin kärlek till Filip: ”Jag känner WOW”

Väl hos tandläkaren visar Mia tydligt sitt obehag, hon har ingen lust att gå in i undersökningsrummet och berättar om sin skräck.

– När jag hör de där borrarna eller när jag ser tandläkare, ser den där lampan, alla dom där instrumenten och hur det låter. Jag får panik, jag får sån panik att det går inte att förklara. Det är omänskligt, säger hon.

ska%cc%88rmavbild-2017-02-14-kl-15-37-43

Men när sköterskan tillkallar henne hon reser sig och går med sköterskan in i rummet, trots att hon inte har någon lust att följa med. Mia tar sig igenom hela besöket utan problem och är otroligt lättad när allting är klart.

– Det klart det är skönt när man gjort det, men jag hade ju inte ont innan. Har man inte ont, så varför fixa nått, säger hon.

ska%cc%88rmavbild-2017-02-14-kl-15-36-54

LÄS OCKSÅ: Mia Parnevik: ”Det är jag som är chefen”

Foto: IBL, TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN