Peg Parnevik öser ut sin kärlek till Filip: "Jag känner WOW"

Det är känt sen en tid tillbaka att Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht är ett par. Snacket har gått kring att de ska köpa en lägenhet tillsammans, men var det någon som visste om hur kär Peg verkligen är?

Peg Parnevik, 21, och Filip Kaspersen Lamprecht, 19, är familjevänner sedan en lång tid tillbaka. Men för bara några månader sen så blommade kärleken upp mellan kändisbarnen. Förra veckan kunde Hänt avslöja att de letar lägenhet tillsammans i Stockholm.

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks kärleksbesked med kändissonen Filip

Att kärleken sprudlar mellan dem råder det inga tvivel om, men riktigt hur kär Peg verkligen är var det inte många som visste. I det senaste avsnittet av podden ”Pillowtalk med Peg och Penny” som hon har tillsammans med systern Penny Parnevik, så kan hon inte hålla sina känslor för pojkvännen inom sig.

– Det här är första gången som jag känner WOW. Jag är rädd och nervös över att han ska göra slut med mig för jag vet inte vad jag skulle göra då, säger hon.

Hon berättar att hon inte kan tänka sig att vara i någon annan situation i livet någonsin. Att det här är första gången som hon skulle bli helt förkrossad om hon blev dumpad. Hon tvivlar starkt på att hon någonsin skulle kunna komma över det.

– Det här är första gången som jag känner att jag är bekväm, jag är trygg. Om han skulle göra slut med mig så skulle jag bli så chockad.

Hennes känslor för pojkvännen är starka och det märks att hon har svårt att hålla dem inom sig.

– Jag vet att jag inte vill vara med någon annan. Jag vet att han älskar mig också men jag tror att jag känner mycket mer. Jag känner bara att jag är så lycklig, säger hon till sin syster i podcasten.

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks hemliga pojkvän: Kristin Kaspersens son

Foto: IBL