TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Peg Parneviks kärleksbesked med kändissonen Filip

01 feb, 2017 
AvMagdalena Divina Khodr
Kändisbarnen Peg Parnevik och pojkvännen Filip Kaspersen Lambrecht tar nästa steg i relationen. "Letar lägenhet i Sverige", avslöjar Peg för Hänt.
Annons

Det råder mode-aktiviteter i Stockholm under Fashion Week och huvudstaden kryllar av trendiga kändisar. En av dem som synts under veckan är den skönsjungande kändisdottern Peg Parnevik, 21, som är på besök i Sverige. Peg som är dotter till golflegendaren Jesper Parnevik, 51, och dokusåpafenomenet Mia Parnevik, 48, är uppvuxen i Florida, USA.

– Jag är ju van vid varmare väder, sa Peg när Hänt stötte på henne under gårdagens modevisning av märket Daisy Grace.

filip-o-peg

Men trots den ruggiga vinterkylan håller Peg sig varm. Flamman som förmildrar kylan är svenske pojkvännen, Filip Kaspersen Lamprecht, 19. Det var i slutet av förra året som Peg bekräftade för Hänt att att hon och Kristin Kaspersens, 47, son är ett par.

– Vi har varit ihop ett tag…sa de då.

Nu har paret som levt i ett långdistansförhållande tagit nästa steg i relationen. Peg avslöjar nämligen att de inom kort förmodligen blir sambos.

– Jag funderar faktiskt på att flytta till Sverige. Har kollat på lägenheter faktiskt.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons