TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Peg Parneviks kärleksbesked med kändissonen Filip

01 feb, 2017 
AvMagdalena Divina Khodr
Kändisbarnen Peg Parnevik och pojkvännen Filip Kaspersen Lambrecht tar nästa steg i relationen. "Letar lägenhet i Sverige", avslöjar Peg för Hänt.
Annons

Det råder mode-aktiviteter i Stockholm under Fashion Week och huvudstaden kryllar av trendiga kändisar. En av dem som synts under veckan är den skönsjungande kändisdottern Peg Parnevik, 21, som är på besök i Sverige. Peg som är dotter till golflegendaren Jesper Parnevik, 51, och dokusåpafenomenet Mia Parnevik, 48, är uppvuxen i Florida, USA.

– Jag är ju van vid varmare väder, sa Peg när Hänt stötte på henne under gårdagens modevisning av märket Daisy Grace.

filip-o-peg

Men trots den ruggiga vinterkylan håller Peg sig varm. Flamman som förmildrar kylan är svenske pojkvännen, Filip Kaspersen Lamprecht, 19. Det var i slutet av förra året som Peg bekräftade för Hänt att att hon och Kristin Kaspersens, 47, son är ett par.

– Vi har varit ihop ett tag…sa de då.

Nu har paret som levt i ett långdistansförhållande tagit nästa steg i relationen. Peg avslöjar nämligen att de inom kort förmodligen blir sambos.

– Jag funderar faktiskt på att flytta till Sverige. Har kollat på lägenheter faktiskt.

FOTO: Ibl

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons