TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Mias tårar efter Bosse Parneviks oväntade hyllning

28 mar, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Efter 23 år som ingift i familjen Parnevik trodde nog Mia att hon visste hur hennes svärfar Bosse fungerade. Men i bortklippt material från "Parneviks" kan Hänt nu visa hur han golvar Mia med en kärlekshyllning som heter duga – och som får henne att börja gråta.
Annons

Att familjen Parnevik håller varandra kära är definitivt inget de hymlar med. Men trots att de ofta delar ut kärlekshyllningar till varandra tog nog Jespers pappa, Bosse Parnevik, 79, priset när han på släktens sommarmiddag golvade sin svärdotter Mia, 49, med ett tal riktat till henne.

Mia medgav förvisso före talet att det är obligatoriskt att Bosse håller legendariska hyllningstal under högtider, men det som skulle komma tog henne helt på sängen. Trots att hon varit gift med Bosses son Jesper i 23 år. Mitt under middagen avbröt nämligen Bosse småpratet:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Mia fyller 46, men hon bryr sig inte om att hon fyller år, hon tänker på att Jesper skulle fylla 50. Hon bjöd in till Jespers 50-årsfest, börjar Bosse.

Därefter fortsatte den hylla komikern och imitatören med att rimma fram en kärleksförklaring till Mia:

– Nu tänkte jag behålla ordet och hylla hen som hyllas borde. Som har skänkt bort sin enda födelsedag i år, säger han och fortsätter:

Annons

– Googla på Mia det går bra, bara googla “go o gla”. Få jag känner vill jag medge, kan som Mia sprida glädje. Olika fall av ödeslotter, grattis till mig som har fått dig som svärdotter”.

Talet drog ner stora applåder, samtidigt som tårarna trillade ned för Mias kinder.

– Och jag bölar varje gång, konstaterar hon och kramar om sin svärfar.

Även barnen var imponerade av sin farfars tal, även om de tog mamma Mias tårar med en nypa salt.

– Mamma gråter alltid, men ja, det blev jättegulligt, säger Peg.

Även Bosse var nöjd över hur festen tog emot talet, men även efter sitt framträdande var det just sin fina svärdotter han satte i centrum:

– Ja, hon är fantastisk.

Här nedan kan du se klippet på när Bosse golvar sin svärdotter. Parneviks sänds i TV3 på tisdag klockan 20.00.

FOTO: Viafree

Annons