Parnevik tror dottern är gravid – tvingar henne att ta blodprov

Jesper Parnevik misstänker att dottern Penny är gravid. Därefter tvingas hon göra ett blodprov för att reda ut sitt tillstånd en gång för alla.

När familjen Parnevik spenderade sommaren 2016 i Sverige blev det kaos. Som vanligt. I kvällens program av “Parneviks” hänger familjen och övriga släkten hemma hos Jesper, 51, föräldrar Gerdie och Bosse Parnevik.

Förutom att farmor Gerdie tar blodtryck på alla barnbarn tvingar dessutom Jesper henne att ta ett blodprov på dottern Penny, 19, för att reda ut om hon var gravid eller inte.

– Mia, Penny säger att hon är gravid, utropar Jesper.

– Neeej, skrattar Mia.

Jesper utvecklar sin misstanke med att hans mamma påstår att de som kissar mycket på nätterna antingen har diabetes eller är gravida.

– Och då sa Penny “det är jag”, säger Jesper.

Penny tar ett blodprov för att kolla om det finns en uppenbar orsak till hennes nattlig toalettbesök.

Han forcerar därefter fram, ivrigt påhejad av övriga familjemedlemmar, att dottern lämnar ett blodprov för att få bevis på att hon inte väntar barn.

– Ta Penny nu så vi får reda på om hon är gravid eller inte, säger han.

Trots högljudda protester tvingas en grimaserande Penny att låta sin farmor sticka henne i fingret. Och resultatet gör hela släkten nöjd – det verkar som att Penny kissar mycket utan att vara varken gravid eller ha diabetesnivåer.

“Parneviks” visas på TV3 och Viafree klockan 20 på tisdagar. 

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks oväntade kärleksbesked till Filip

LÄS OCKSÅ: Parneviks tårar efter tuffa uppbrottet från pojkvännen

FOTO: Faksimil TV3