TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Parnevik tror dottern är gravid – tvingar henne att ta blodprov

28 mar, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Jesper Parnevik misstänker att dottern Penny är gravid. Därefter tvingas hon göra ett blodprov för att reda ut sitt tillstånd en gång för alla.
Annons

När familjen Parnevik spenderade sommaren 2016 i Sverige blev det kaos. Som vanligt. I kvällens program av “Parneviks” hänger familjen och övriga släkten hemma hos Jesper, 51, föräldrar Gerdie och Bosse Parnevik.

Förutom att farmor Gerdie tar blodtryck på alla barnbarn tvingar dessutom Jesper henne att ta ett blodprov på dottern Penny, 19, för att reda ut om hon var gravid eller inte.

– Mia, Penny säger att hon är gravid, utropar Jesper.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Neeej, skrattar Mia.

Jesper utvecklar sin misstanke med att hans mamma påstår att de som kissar mycket på nätterna antingen har diabetes eller är gravida.

– Och då sa Penny “det är jag”, säger Jesper.

Penny tar ett blodprov för att kolla om det finns en uppenbar orsak till hennes nattlig toalettbesök.

Han forcerar därefter fram, ivrigt påhejad av övriga familjemedlemmar, att dottern lämnar ett blodprov för att få bevis på att hon inte väntar barn.

Annons

– Ta Penny nu så vi får reda på om hon är gravid eller inte, säger han.

Trots högljudda protester tvingas en grimaserande Penny att låta sin farmor sticka henne i fingret. Och resultatet gör hela släkten nöjd – det verkar som att Penny kissar mycket utan att vara varken gravid eller ha diabetesnivåer.

“Parneviks” visas på TV3 och Viafree klockan 20 på tisdagar. 

FOTO: Faksimil TV3

 

Annons