Peg Parneviks oväntade kärleksbesked till Filip

Peg Parnevik hyllar sin pojkvän, kändissonen Filip Kaspersen Lamprecht, med en kärlekshälsning på hans födelsedag – och ger samtidigt ett oväntat besked om framtiden med honom.

Artisten Peg Parnevik, 21, har tidigare avslöjat att hon och Filip Kaspersen Lamprecht, 20, är ett par. Kändisbarnen blev tillsammans under 2016 och sedan dess har kärleken spirat. Och lagom till Filips födelsedag skriver nu Peg en känslosam kärlekshyllning till honom på Instagram. Samtidigt ger Peg honom också besked om framtiden – och skriver att han inte kommer att bli av med henne i första taget.

Grattis till mannen i mitt liv. Finally 20 baby!!! Du är det bästa jag vet. Att få vakna upp bredvid dig gör mig lyckligaste i hela universum. Tack för att du alltid är den ängeln jag behöver. Jag ser fram emot alla äventyr och födelsedagar vi kommer att uppleva, du är fast med mig, älskling. Jag älskar dig“, skriver Peg.

LÄS MER: Peg Parnevik: “Funderar på att flytta till Sverige”

Peg Parnevik är dotter till golfstjärnan Jesper Parnevik, 51, och Mia Parnevik, 48, och Filip är son till programledaren Kristin Kaspersen, 47. Peg är uppvuxen i Florida i USA, men har tidigare berättat för Hänt att hon vill flytta till Sverige för kärlekens skull. Hon och Filip har i dag ett långdistansförhållande, men hoppas på att bli sambos inom en snar framtid.

– Jag funderar faktiskt på att flytta till Sverige. Har kollat på lägenheter faktiskt, har Peg tidigare sagt till Hänt.

Vi önskar paret lycka till och grattis på födelsedagen till Filip!

LÄS MER: Peg Parnevik och kändissonen Filip är ett par

Foto: IBL