TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Peg Parneviks oväntade kärleksbesked till Filip

27 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Peg Parnevik hyllar sin pojkvän, kändissonen Filip Kaspersen Lamprecht, med en kärlekshälsning på hans födelsedag – och ger samtidigt ett oväntat besked om framtiden med honom.
Annons

Artisten Peg Parnevik, 21, har tidigare avslöjat att hon och Filip Kaspersen Lamprecht, 20, är ett par. Kändisbarnen blev tillsammans under 2016 och sedan dess har kärleken spirat. Och lagom till Filips födelsedag skriver nu Peg en känslosam kärlekshyllning till honom på Instagram. Samtidigt ger Peg honom också besked om framtiden – och skriver att han inte kommer att bli av med henne i första taget.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Grattis till mannen i mitt liv. Finally 20 baby!!! Du är det bästa jag vet. Att få vakna upp bredvid dig gör mig lyckligaste i hela universum. Tack för att du alltid är den ängeln jag behöver. Jag ser fram emot alla äventyr och födelsedagar vi kommer att uppleva, du är fast med mig, älskling. Jag älskar dig“, skriver Peg.

Peg Parnevik är dotter till golfstjärnan Jesper Parnevik, 51, och Mia Parnevik, 48, och Filip är son till programledaren Kristin Kaspersen, 47. Peg är uppvuxen i Florida i USA, men har tidigare berättat för Hänt att hon vill flytta till Sverige för kärlekens skull. Hon och Filip har i dag ett långdistansförhållande, men hoppas på att bli sambos inom en snar framtid.

– Jag funderar faktiskt på att flytta till Sverige. Har kollat på lägenheter faktiskt, har Peg tidigare sagt till Hänt.

Vi önskar paret lycka till och grattis på födelsedagen till Filip!

Foto: IBL

Annons