Mia Skäringers blodiga möte med prins Carl Philip

MIA SKÄRINGER, PRINS CARL PHILIP

Mia Skäringer har haft ett minst sagt speciellt möte med våran prins Carl Philip.
Nu berättar hon mer om situationen hon aldrig kommer glömma.
– Det rann blod, berättar hon i Hellenius hörna.
Slå på ljud

Mia Skäringer, 45, har många strängar på sin lyra. Förutom att vara en riktigt framgångsrik skådespelare så är hon även en fena på att podda.

Mia har tidigare drivit podden Skäringer & Mannheimer, ihop med Anna Mannheimer, 58. Men tidigare i år la de plötsligt ner podden och duon förklarade då att beslutet hade grundats på att innehållet i podcasten inte längre kommer naturligt.

Nu är Mia däremot aktuell med nya podden Skalla dagen, som är tänkt att referera till begreppet "Fånga dagen". I det senaste avsnittet av Hellenius hörna berättar hon mer om det nya projektet.

– Alltså skalla dagen är ju min variant, för oss människor som aldrig lyckats fånga den där jävla dagen. Då kände jag att det här "skalla dagen" det blir ju mer att om man inte kan fånga dagen så kan man ju angripa dagen bakifrån, innan dagen ens hinner märka det, förklarar Mia i Hellenius hörna.

Casper ryter ifrån – efter uttalandet i Bachelorette

Mia Skäringers okända möte med prins Carl Philip

Mias möte med prins Carl Philip, 42, utspelade sig när hon jobbade som konferencier på en kocktävling. Det var en ganska stor tävling och platsen för kalaset var inget mindre än på Berns i Stockholm. Under tävlingen skulle Mia stå för all underhållning.

Med andra ord skulle hon hoppa mellan att presentera allt, till att sjunga en liten sång, till att hon skulle göra en sketch med sin påhittade karaktär Tabita.

Det var kött- och korvproducenten Scan som var sponsorer för kvällen, så då tänkte Mia att hon gör en "Lady Gaga-klänning", alltså en köttklänning. Mia hade bland annat en falukorv som halsband och klänningen var gjord av blodigt kött.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mia Skäringers möte med prins Carl Philip: ”Blodet rann”

Sketchen som Tabita i köttklänning gjorde Mia precis innan det att prins Carl Philip skulle komma upp på scen och presentera ett par bestick han hade gjort.

– Så jag skulle ju då hälsa på prinsen. Jag fick ta emot Carl Philip och han var lite nervös för han har ju dyslexi, så jag skulle ju lugna honom – i den här klänningen, säger Mia i Hellenius hörna och fortsätter:

– Och du vet det rann blod från de här lövbiffarna som jag hade som axelvaddar.

Mia var ju vid tillfället uklädd till Tabita och när hon är Tabita går hon verkligen in i rollen. Så Mia fortsatte prata med Carl Philip med hennes tillgjorda röst, i något slags hopp om att lugna honom inför att han skulle upp på scen.

– Vad gav det för effekt?, undrar David Hellenius.

– Vi har ju inte pratat ut om det där han och jag. Så jag vet inte riktigt, skrattar Mia.

HELLENIUS HÖRNA 2021

Så här såg Mias köttklänning ut.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Tareq stoppas av SVT – vändningen bara dagar innan sändning

LÄS OCKSÅ: Magnus ryter ifrån mot anklagelserna – efter Lance uttalanden

FOTO: Erik Simander / TT, TV4

SENASTE NYTT!