Skäringers ilska efter Katrins bild – uppmanar till bojkott

Mia Skäringer blir fly förbannad då hon ser inlägget. Hon och Anna Mannheimer uppmanar sina lyssnare att bojkotta Katrin Zytomierska på Instagram.

I senaste avsnittet av podcasten “Skäringer & Mannheimer” som släpptes i måndags går Mia Skäringer, 40, till attack mot Katrin Zytomierska, 39, eftersom hon anser att Katrin förmedlar sjuka ideal till sina Instagramföljare. Hon förklarar:

– Jag såg den här Katrin Zy, Zchys, eller vad hon nu heter på Instagram. Hon la ut nånting om att hon är så glad att hon bor på Östermalm för där är alla så smala. Och att hade hon bott nån annanstans i landet där alla är lite tjockare, då hade hon kanske varit nöjd med hur hon ser ut. Det enda hon tjatar om är att gå ner i vikt efter sina förlossningar, men nu bor hon ju på Östermalm där alla är så smala och fräscha och därför blir hon motiverad att gå ner ännu mer.

Mia fortsätter:

– Jag tänkte har hon har vänt på det för att hon vill provocera, för hon har väl alltid velat provocera har jag för mig. Men då går det in folk som jag ändå tycker är vettiga och likear det här, kvinnor som är i branschen och som jag tycker är schyssta personer som står för nåt bra… Missade jag nåt skämt eller var det så vidrigt som det stod eller är det nån ironisk grej jag inte förstår?

Hon låter podd-kompanjonen Anna Mannheimer, 54, läsa upp Zytomierskas Instagraminlägg vilket du kan läsa här:

https://www.instagram.com/p/BV1ZAXSF07_/?taken-by=katrinzytomierska

Katrin skriver bland annat: ”Hade jag bott i en förort eller vilken stad som helst i Sverige förutom Stockholm så hade jag nog verkligen inte bantat mer utan känt mig väldigt nöjd just nu. Tur att jag bor på Östermalm där tjejerna är väldigt smala för jag känner mig inte alls nöjd så här.

Efter att ha läst inlägget konstaterar Anna:

– Men vad hon säger är: Jag bor i en del av Sverige där det finns sjuka ideal. Det är jag så glad för… Det måste vara ett skämt.

Mia svarar:

– Allt handlar ju om mat och träning för henne. Då är det väldigt konstigt, hon har ju nåt eget matmärke… Då måste ju det vara i linje med vad hon tycker… Bara att vi ens pratar om det här nu är: “Yes! Nu kommer jag att få publicitet. Det här är jättebra.”

Anna avbryter henne:

– Men då bestämmer vi och alla ni som lyssnar på oss nu att vi går inte in på hennes Instagram mer för det här var ju idiotiskt.

Mia blir exalterad:

– Nej. Det tycker jag. Det är så man måste göra. Man kan inte behandla folk hur som helst.

De börjar prata i munnen på varandra och Anna fyller i:

– Och liksom säga på något sätt att “Men här är vi så sjuka och konstiga så jag vill bo här där man föder ätstörningar. För jag vill också vara lite störd”.

Mia hugger till:

– Jag är lite ätstörd och jag vill gärna att alla blir lika ätstörda som mig och tycker att vikt är det viktigaste.

Anna avslutar sedan diskussionen med orden:

– Och hade jag varit i ett sammanhang där folk inte är matstörda hade jag kanske blivit normal och det vill jag inte bli. Så henne skiter vi i.

Här kan du lyssna på hela podden:

LÄS OCKSÅ: Efter bilden – Skäringers hån mot Hannah och Amanda

LÄS OCKSÅ: Mia Skäringers hårda ord mot Mikael Persbrandt

Foto: IBL, Instagram, Skäringer & Mannheimer

SENASTE NYTT!