Mia Skäringers dotter har vuxit upp – så ser Heli Skäringer ut idag

Mia Skäringer.

Mia Skäringer var 26 år när hon fick dottern Heli Skäringer.
Idag har hon vuxit upp och hunnit fylla 18 år – något den hyllade skådespelerskan uppmärksammar.
”Tack för att jag får ynnesten att vara din mamma”, skriver Mia Skäringer på Instagram.
Mia Skäringer Lázár
Slå på ljud

Den hyllade skådespelaren och komikern Mia Skäringer, 44, fick sitt stora genombrott med programmet Roll on som sändes i P3 2004-2007. 2010 hade den populära serien Solsidan premiär på TV4, och tittarna fick då för första gången möta Mia Skäringer som karaktären Anna.

Men inte nog med det, samma år gav hon sig också ut med sin första föreställning Dyngkåt och hur helig som helst baserad på hennes bok med samma namn.

2018 var hon aktuell med sin bejublade föreställning No more fucks to give som blev en riktig succé. Den sålde nämligen slut Globen fem gånger och Scandinavium i Göteborg sex gånger, samt lades ut på Netflix.

Idag är hon ett välkänt ansikte för svenska folket. Under de senaste åren har hon levererat succé efter succé och har idag en bred och trogen publik.

Mia Skäringers starka ord till 18-åriga dottern

Mia Skäringer är ganska privat och delar inte ofta med sig av sitt privatliv på sociala medier. Istället fyller hon sina flöden med roliga klipp, tankar och idéer.

Men då och då kan man få en skymt av maken Gabriel Lázár, 37, eller hennes tre barn Alfred Skäringer, 21, Heli Skäringer, 18, och Leelo Skäringer, 8, på Mia Skäringers sociala medier.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Skådespelerskan var 26 år är hon fick dottern Heli Skäringer. Idag har hon växt upp och hunnit bli hela 18 år gammal. Nu väljer mamma Mia Skäringer att uppmärksamma dotterns födelsedag.

LÄS MER: Mia Skäringers dödsångest inför showen No more fucks to give

”Du kom med ett inbyggt mat och sov schema och skrattade de timmarna du var vaken. Vi döpte dig efter solen. (Helios) Jag förstod inte att bebisar kunde vara så harmoniska och var tvungen att väcka dig för att se om du levde. Om du andades. Det gjorde du. Det gör du. Lever ditt liv”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

”Och nu vaktar jag dig fortfarande på nätterna, om än på ett annat sätt. Jag vet att jag är en ibland överbeskyddande morsa men jag kan inte bättre Heli. Älskar dig sanslöst mycket. Tack för att jag får ynnesten att vara din mamma. Grattis på 18 års dagen min skatt.”

FOTO: Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens egna ord om Benjamin Ingrossos sexrykte

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings kritik efter Carina Bergs förskolebeslut för Otto

FRÅN FÖRSTASIDAN