LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mia och Jesper Parnevik renoverar nya huset – flytten stoppas

30 mar, 2023 
Mia och Jesper Parnevik
Mia och Jesper Parnevik har varit i full gång med att renovera sitt nyköpta hus i Florida.
Men snart två år har gått sedan husköpet och makarna har fortfarande inte flyttat in.
I en intervju med Expressen berättar Mia att renoveringen har satt deras förhållande lite på prov.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ola Wenström och hustrun Lotta om vänskapen med Mia och Jesper ParnevikBrand logo
Ola Wenström och hustrun Lotta om vänskapen med Mia och Jesper Parnevik

Mia och Jesper Parnevik har varit gifta i mer än 30 år och än idag så sprudlar kärleken mellan de båda. Makarna har fyra barn, Peg, Penny, Phillipa och Phoenix och hela familjen är idag uppmärksammade. Det på grund av reality-serien Parneviks, där tittaren fick följa familjens vardag.

Mia och Jesper Parneviks nya lyxvilla i Florida

Under 2021 beslöt sig Mia och Jesper för att sälja huset i Florida, något som Hänt tidigare har skrivit om. Men det var absolut inte självklart om paret skulle bo kvar i USA eller flytta tillbaka till Sverige. Men tillslut så landade de i beslutet att de skulle köpa ett nytt hus i Florida. I en intervju med Expressen berättade Mia om nya husköpet.

– Det är ett område som jag har älskat väldigt länge. Det är bara 100-200 meter till havet, vi har goda vänner som bor där. Det är som ett litet surfställe skulle man väl kunna säga, med jättemysiga hus. Och vi ska renovera och göra i ordning så det ska bli skitkul. Det är kul med nya äventyr, sa Mia då.

Mia Parnevik om bakslaget – tuffa renoveringen: ”Fy fan”

Nu har det gått mer än ett år sedan husköpet och i en ny intervju med Expressen kan Mia och Jesper berätta att de fortfarande inte har gjort sig hemmastadda i huset. Detta på grund av en utdragen och omfattande renovering.

Annons

– Vi skulle bara renovera lite. Men som det är när man ”bara” ska renovera så helt plötsligt tog vi bort golv, väggar och tak och la till lite. Så det blev ett stort projekt till slut, säger Mia Parnevik.

Men det är inte bara renoveringen som varit tuff – deras relation har också satts på prov under den långdragna processen. Under tiden har makarna bott på olika hotell eller hos vänner.

– Att Jesper och jag är tajta, glada och kära i varandra, det är det största vi gjort.

– Fy fan att leva mindre än ett hotellrum i ett och ett halvt år, säger Mia till tidningen.

Makarna kan även berätta ett glädjande besked – om bara några dagar planerar de att åka tillbaka till huset i Florida för att förhoppningsvis göra sig hemmastadda och flytta in.

FOTO: EXPRESSEN, Cornelia Nordström/EXP/TT

Annons