TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Mia och Jesper Parnevik visar upp lyxvillan – se nya bilderna inifrån

20 jan, 2023 
André Färnsveden
Jesper och Mia Parnevik.
I många år bodde familjen Parnevik i det berömda villan Casa Mia.
Men för två år sedan bestämde Jesper och Mia Parnevik sig för att sälja huset och flytta in i ett nytt.
Nu visar de upp en bild från renoveringen av nya hemmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Parnevik om drömhuset i Florida: ”Så taggad”Brand logo
Parnevik om drömhuset i Florida: ”Så taggad”

Jesper Parnevik, 57, blev världsberömd efter sina framgångar inom golf. Men på senare år har även hustrun Mia Parnevik, 54, och deras fyra barn, Peg, Penny, Phillipa och Phoenix blivit uppmärksammade. Det på grund av reality-serien Parneviks, där tittaren fick följa familjens vardag.

Serien centrerade kring familjens berömda lyxvilla i Jupiter, Florida, dit de bjöd över kändisar för att bo i huset, äta middagar ihop och dela djupa konversationer.

Jesper och Mia Parneviks nya hus

Men sedan seriens slut 2018 har mycket hänt kring familjen Parnevik. Efter att de fyra barnen flytta ut från villan beslöt sig nämligen Jesper och Mia att sälja det stora huset, något som Hänt tidigare har skrivit om.

Det var inte självklart om paret skulle bestämma sig för att bo kvar i USA eller flytta tillbaka till Sverige, men de landade slutligen i ett hus i Florida.I en intervju med Expressen berättade Mia om den nya lyckan.

Annons

– Det är ett område som jag har älskat väldigt länge. Det är bara 100-200 meter till havet, vi har goda vänner som bor där. Det är som ett litet surfställe skulle man väl kunna säga, med jättemysiga hus. Och vi ska renovera och göra i ordning så det ska bli skitkul. Det är kul med nya äventyr, säger Mia Parnevik.

Nya bilden på Jesper och Mias hus

Som Mia tidigare har nämnt vill paret renovera nya hemmet och planerna för det verkar vara i full gång. På Instagram delar nämligen Mia en bild på Jesper som sitter på en toalett i vad som verkar vara husets trädgård. Bakom honom syns även högar av betongplattor.

Ibland är det en sådan dag. Min kung”, skriver Mia och taggar Jesper.

Vad exakt som paret planerar att göra där lämnar vi osagt men det verkar men de verkar ha en hel del jobb kvar att göra!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Echo Fine Properties

Annons