Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Mia Parnevik avslöjar sanningen om bråken med maken Jesper

02 aug, 2019 
AvAgnethe Alm
Mia Parnevik om bråken med maken Jesper Parnevik.
Mia och Jesper Parnevik har flera gånger berättat öppet om sin relation och i Parneviks har tv-tittarna fått bevittna heta diskussioner mellan makarna. Nu talar Mia ut om bråken och hur hon ser på dem.
Annons
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna "Förlåt"Brand logo
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna  "Förlåt"

Mia Parnevik, 51,  och Jesper Parnevik, 53, har varit ett par i över 30 år. Tillsammans har de barnen Peg, 23, Penny, 22, Philippa, 19, och Pheonix, 18. Tuffa småbarnsår i kombination med det faktum att Jesper under toppen av sin karriär hade drygt 200 resdagar per år kan nog få vilken relation som helst att svaja.

Men Jesper och Mia har hållit ihop i vått och torrt och de talar ofta och öppenhjärtigt om sina starka känslor för varandra – och hur de bär sig åt för att hålla kärleken vid liv. I Framgångspodden berättar Mia att hon och Jesper har nått framgång i sin relation genom att våga göra misstag.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Självklart så lär man sig av alla sina misstag och vad vore livet annars om man inte prövar. Jag tycker såhär, att misstag är den största delen till framgång. Ju mer du prövar och ju mer du sänder ut och ”nu kör vi på det här” och ”nu försöker vi med det här”, säger Mia Parnevik i podden och fortsätter:

Annons

– Det är väl det som är vår framgång, att vi har prövat mycket och man åker ner på smällar.

Mia Parneviks syn på konflikterna

I realityserien Parneviks, som sändes i fyra säsonger på TV3, bjöd Jesper och Mia in hela svenska folket till deras hem och vardag i Florida. I programmet fick tittarna se allt från skratt och stor glädje till heta diskussioner mellan familjemedlemmarna. Och att det kan bli bråkigt är Mia Parnevik öppen om. När hon gästar Framgångspodden pratar hon om saken.

Det är när Framgångspoddens Alexander Pärleros, frågar henne om hur hon och maken hanterar bråk som hon talar ut.

– Ja, som alla har sett kanske i Parneviks så… Nej, men vi diskuterar hett och vilt, säger Mia Parnevik.

Hon avslöjar sedan hur hon tänker kring bråken och diskussionerna.

– Jag tror ju att konflikter är till för att lösas och utan konflikter så kommer du ingenstans heller. Alla måste ju ha olika åsikter och vi lär oss av de grejerna också.

FOTO: TT/Cornelia Nordström, TT/Karin Törnblom

Annons