Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Mia Parneviks nya beslut om lyxvillan – efter livsförändringen

31 jul, 2019 
Mia Parneviks ord om flytten
Snart har Jesper och Mia Parneviks samtliga fyra barn flyttat hemifrån och makarna kommer då att bo ensamma i lyxvillan i Florida. Nu avslöjar Mia hur de tänker kring huset efter livsförändringen.
Annons
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna "Förlåt"Brand logo
Mia Parneviks känslosamma ord till dottern Peg efter tårarna  "Förlåt"

Familjen Parnevik har blivit en av Sveriges mest folkkära familjer genom reality-serien Parneviks på TV3. Programmet sändes i fyra säsonger och under dessa fick vi lära känna golfproffset Jesper, 54 och hustrun Mia, 51, samt deras barn Peg, 23, Penny, 22, Phoenix, 18, och Philippa, 20.

Makarna Parneviks barn är numera vuxna och har fullt upp med sina egna karriärer. Peg Parnevik arbetar främst som artist och har släppt flera hits genom åren. Penny Parnevik har börjat satsa allt mer på sina sociala medier-kanaler, precis som lillasystern Philippa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Phoenix Parnevik är den yngsta i syskonskaran och har precis tagit examen. I och med detta är det snart dags för även honom att lämna boet och flytta till ett eget ställe.

Detta innebär att Jesper och Mia inom en snar framtid kommer att bo ensamma i det gigantiska huset Casa Mia, vilket är en strandvilla på den exklusiva ön Jupiter i Florida. Det är även i detta hus som tittarna har fått se familjen ta emot diverse gäster i TV3-programmet Parneviks.

Annons

Mia Parnevik avslöjar livsförändringen efter barnens flytt

I ett avsnitt av Framgångspodden med Alexander Pärleros berättar Mia Parnevik hur hon och maken tänker kring lyxvillan nu när det snart endast är de två som bor där.

– Nu när vår son flyttar ut och vi har det gigantiska huset, jag vill kanske inte ens bo där då. För att har man inga barn, ska vi två sitta där då? Vi kan ju vara var vi vill, vi kan vara på en båt om vi vill. Vi kan ju vara var vi vill i världen där våra barn är, säger hon i videon och fortsätter sedan:

– Att sitta med bara saker som är, vi har ju utnyttjat vårat hus. Vi har maxat det, för andras glädje också.

Men att huset blir tomt innebär inte bara en sorg för makarnas del, utan även att ett nytt kapitel i livet börjar.

– Vi kan göra vad vi vill nu. Nu blir det roligt, nu blir det en annan grej. Ett nytt blad, jag ser fram emot det, säger Mia i Framgångspodden.

Däremot verkar det inte som att Mia och Jesper kommer att behöva vara ensamma speciell mycket, eftersom deras höggravida dotter Penny Parnevik tidigare har berättat att hon vill bo hemma under den första tiden med barnet.

Penny och hennes fästman Douglas Murray, 39, blir föräldrar vilken dag som helst.

– Jag och Douglas kommer att sova i mitt rum, mamma har redan gjort om det till ett barnrum och gästrum för oss. Så kommer vi att bo där så länge som det är skönt och det behövs. Jag tror säkert att det kommer att bli flera veckor eller månader men vi får se, har Penny sagt i en video på sin Youtube-kanal.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Cornelia Nordström/EXP/TT

Annons