LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hemliga beundrare 2019 – så gick det sen för de dejtande paren

22 apr, 2019 
AvAngelica Linde
Emma Nygren, Caroline Flodström, William Persson, Chris Wang och Joakim Turunen deltog alla i Hemliga beundrare i TV3
Har du tittat på Hemliga beundrare och undrat hur det gått efter dejten i tv?
Hänt har har pratat med flera deltagare!
✔︎ Har flyttat ihop: ”Folk fick tårar i ögonen när de såg oss på tv”
✔︎ Träffat ny partner – efter programmet: ”Inte jättekul att titta på avsnittet”
✔︎ Trött på bad boys: ”Han drog iväg i ett par veckor”
Annons

Krossade drömmar, nyvunnen kärlek, enormt mod samt en och annan vänskap som sätts på spel. I TV3:s Hemliga beundrare får vi följa personer som avslöjar sina känslor för någon de beundrat i hemlighet. Men hur gick det efter dejten i tv? Hänt har svaret!

◼️ ◼️ ◼️

Hemliga beundrare
Johan Larsson och Jenny Nordin. Foto: TV3

💥 Johan & Jenny

Så fort Johan Larsson, 36, från Götene såg Jenny Nordin, 43, från Linköping utklädd till Poison Ivy på en maskerad fick han upp ögonen för henne. Så pass mycket att han vid ett tillfälle köpte kattmat av henne bara för att få sig en liten pratstund. En desto längre pratstund fick de när han senare bjöd in henne till Hemliga beundrare för att berätta om sina känslor. Jenny tackade ja till en andra dejt, men hur gick det sedan?

Annons

– Vi gick på tre dejter – gick på promenad, fikade lite, tittade på vatten och pratade. Det var trevligt, men det var inte riktigt rätt för mig, säger Jenny.

Så Jenny bestämde sig för att avsluta dejtandet.

– Hon skickade ett meddelande och sa att hon inte kände för att dejta mer på det sättet och så, men vi skiljdes som vänner, säger Johan.

Eftersom de ibland umgås i samma kretsar tyckte Jenny att det var extra viktigt att allt sköttes snyggt, och hon ville gärna ge honom en ärlig chans. Men tre dejter räckte, och idag är båda singlar.

– Jag kände att det inte riktigt var vad jag söker. Och ju fler dejter man går på desto mer komplicerat blir det ju, för desto fler förhoppningar får ju den andra personen. Då kände jag att tre dejter, det räcker. Sedan är jag ju väldigt tacksam över att han drog med mig på den här inspelningen, det var ju en kul grej, säger hon.

Har ni någon kontakt idag?

– Nej, inte så mycket. Jag stämde väl av lite med henne nu när programmet sändes, frågade vad hon tyckte om programmet så att det kändes okej för henne och så. Inspelningen var ju under sensommaren så det har ju ändå gått en ganska lång tid, säger Johan.

Annons

– Vi är ju fortfarande vänner! Vi har gemensamma kompisar så vi träffas på fester och sånt då och då. Och det är inte pinsamt när vi ses – han är ju snäll och jag är snäll och det hände liksom ingenting. Det finns inga elaka känslor från någons sida, säger Jenny.

◼️ ◼️ ◼️

Hemliga beundrare
William Persson och Chris Wang. Foto: Privat

💥 Chris och William

För Chris Wang, 28, var det kärlek vid första ögonkastet när han träffade William Persson, 20, via gemensamma vänner några månader innan programmet. Men eftersom William bara hade dejtat tjejer och inte visat att han hade något intresse för killar så berättade inte Chris om sina känslor. Istället fortsatte de hänga som vänner och gymmade tillsammans. Till slut bestämde sig Chris för att bjuda in William till Hemliga beundrare för att berätta att hans känslor var mer än vänskapliga. William tackade glatt ja till ytterligare en dejt varpå Chris hoppade upp i Williams knä för att ge honom en rejäl kyss. Men vad hände sedan?

Annons

– Vi fortsatte att dejta ett tag och efter någon månad blev vi tillsammans. Han flyttade in till mig på Östermalm och sen letade vi efter en större lägenhet och reste en del. Vi är jätteglada tillsammans. Nu firade vi påsk med Williams familj innan vi åkte till New York, säger Chris.

Wow, så han flyttade in till dig efter bara en månads dejtande?

– Ja, vi hade ju varit vänner ett tag innan programmet spelades in så vi har ju hängt en del redan innan. Och eftersom jag bodde så centralt så blev det så att han flyttade in och det funkar jättebra så det finns ingenting att klaga på, haha.

Det gick verkligen fort alltså!

– Ja precis, det var det lilla extra som behövdes. Och det var väldigt kul att man kunde visa det på tv också så man kan inspirera andra.

Hemliga beundrare
Chris Wang och William Persson. Foto: Privat

Hur kändes det att se dejten på tv?

– Det kändes jättebra och fint! De har gjort ett bra jobb med klipperiet och det känns skönt att kunna förmedla att man ska vara sig själv och stå upp för sina känslor.

Annons

Vad var det inom dig som fick dig att våga?

– Jag har ju bott i London i rätt så många år och där är det lite mer öppet. Det spelar ingen roll om man kallar sig straight, gay eller bi – man blir kär i personer. Med det i bakhuvudet så tänkte jag att “Nämen jag säger mina känslor till William” och det gick ju bra, haha.

Vad har ni fått för respons efter programmet?

– Responsen har varit jättefin. Det finns folk som har skrivit till oss båda att de fick tårar i ögonen när de såg oss på tv och att de tycker att det är kul att se någon som är modig och vågar berätta om sina känslor. Att den sexuella läggningen inte spelar någon roll, för det är personen man blir kär i. Det är många som har skrivit att de hade gett upp hoppet om kärleken, men så såg de oss och blev glada och motiverade. Det fick dem att tro på kärleken igen.

Vad fint. Hur ser du på er framtid?

– Allting känns så bra så vi ser ingen framtid utan varandra tror jag. Jag ser verkligen fram emot allt vi ska göra tillsammans, med resor och kanske en eventuell flytt till något större här i Stockholm. William är ju klar med sitt plugg nu så då blir det lite friare tyglar.

Annons

Innan Chris förkunnade sina känslor hade William inte riktigt tänkt på Chris som något annat än en vän. Han trodde att den hemliga beundraren skulle vara en tjej. Men så fort Chris berättade att han var kär så kom kärleken även till William. När Hänt pratade med Chris var William i färd med att fixa inför påskfirandet, men i Expressen sparade han inte på superlativen när han fick en fråga om sin relation med Chris:

– Vi är verkligen superlyckliga tillsammans och älskar varandra jättemycket. Det är något helt otroligt och härligt som har hänt oss. Från ingenstans med en hemlig beundrare sitter man nu här och är superkär och är tillsammans och har ett liv.

◼️ ◼️ ◼️

Hemliga beundrare
Joakim Turunen och Caroline Flodström.

💥 Joakim och Caroline

De träffades på Gran Canaria 2011 och fortsatte sedan att dejta i några år tills avståndet blev ett för stort problem. Men Joakim Turunen, 28, från Västerås kunde inte glömma Caroline Flodström, 23, från Luleå, så han bjöd in henne till programmet, där de sågs för första gången på fem år. Caroline tackade ja till en andra dejt, men vad hände sedan?

Annons

– Vi gick iväg och käkade och tog någon öl direkt efter inspelningen, men efter det gick vi skilda vägar och sedan har vi egentligen inte pratat någonting faktiskt. Jag tror att varken hon eller jag kände att det fanns någonting kvar, att det bara var en vänskapsrelation liksom, säger Joakim.

Hur ser era liv ut nu då?

– Jag har ingen aning om hur Carolines liv ser ut men jag har faktiskt precis träffat en ny tjej. Hon tyckte väl kanske inte att det var så jättekul att titta på det där avsnittet men hon förstod ju situationen, för redan innan vi började träffas så hade jag förklarat allting.

◼️ ◼️ ◼️

Hemliga beundrare
Emma Nygren och Johan Strömberg.

💥 Emma och Johan

Emma Nygren, 26, från Johanneshov var trött på bad boys och ville ha en lugn och snäll kille. Så hon bjöd in en gammal flört som tycktes passa in i den beskrivningen – Johan Strömberg, 30, från Bromma. Johan tackade ja till en andra dejt, men hur gick det sedan?

Annons

– Jag och Johan sågs litegrann efter inspelningen och sedan drog han iväg till Mexiko i ett par veckor. Efter det så rann det ut lite i sanden. Men det finns inga problem mellan oss – vi har kontakt idag och skriver lite ibland, men vi dejtar inte i dagsläget, säger Emma.

Är ni fortfarande singlar?

– Jag är fortfarande singel och jag skulle tippa på att han också är det.

Och ni är inte intresserade av att göra ett nytt försök?

– Haha! Nej, jag tror inte det. Jag tror att om det hade funnits nått att bygga på där så hade man nog gjort lite mer “effort” så att säga.

Annons