Meteorologen Lasse Rydqvist hyllas efter uppmaningen i TV4

meterologen hyllas efter orden om vädret i TV4
Nu hyllas meterologen i TV4:s morgonsändning efter de uppiggande orden. När semestervädret är grått och tråkigt verkar små saker kunna göra stor skillnad. ”Han är helt klart bäst”, kommenterar en användare på TV4:s Facebook.
Annons

Under söndagens nyhetssändning på TV4 fick tittarna ta del av veckans väder i vanlig ordning. Dessvärre var det inga vidare glada nyheter enligt de flesta: de var mest regn och åska som skulle komma in över Sverige. Tillsammans med nyhetsankaren diskuterar meteorologen Lasse Rydqvist, 31, hur åskan gjort flera hushåll strömlösa i helgen. De visar även upp bilder på åsknedslag som tittare har skickat in.

Annons

– Ja vissa fick uppsöka vård till och med, men det var inga allvarliga skador. Men många blev ju utan el, säger nyhetsankaren.

– Ja det var ett intensivt område i södra Småland där åskan slog ned, säger meterologen.

Trots det tråkiga vädret de kommande dagarna verkar det enligt meterologen bli bättre väder i slutet av veckan.

Annons

– Det börjar nu dyka upp lite hopp om att det blir sommarvärme i slutet av veckan, säger meterologen Lasse Rydqvist.

När meterologen senare ska sammanfatta vädret avslutade han med några uppiggande ord efter den dystra rapporteringen, till tittarnas förtjusning.

– Har du avslutningsvis några uppmuntrande ord till alla semesterfirare?, undrar nyhetsankaren.

– Ja, regn och åska, det är ju lite så där med det. Men den som bara älskar sol, den har väl aldrig dansat i regnet som jag brukar säga, säger då Lasse Rydqvist.

– Stämmer mycket väl, svarar hans kollega.

Hyllas av tittarna

När TV4 delar vädersändningen på sin Facebooksida med texten: ”Fortsatt ostabilt i hela landet men meteorolog Lasse ger oss några uppmuntrande ord på vägen”, väller kommentaren in om hur mycket tittarna gillar meterologen Lasse.

”Lasse är den bästa meteorolog ni har på plats! Behaglig, bra kontakt med tittare och kamera samt lugn och härlig berättarröst!”, kommenterar en.

Annons

 ”Så charmig och trevlig!”, skriver en annan.

”Hellre dansa i regn än stekas i sol”, kommenterar en.

”Han är helt klart bäst”, kommenterar en annan.

”Underbara människa!”, är det en som kommenterar.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…