Mendez bryter tystnaden om skilsmässan från Marcela

Leopold Mendez om skilsmässan från Marcela Duque.
Artisten Mendez avslöjade under premiären av Let's dance att han är nybliven singel. Efter 16 år ihop går han och Marcela Duque nu skilda vägar. ”Jag älskar henne fortfarande”, säger sångaren.
Annons

I fredags var det premiär för Let’s dance på TV4, och en av alla kändisar som under våren ska försöka sig på allt från vals till rumba är sångaren Leopoldo Méndez, 43, mer känd under namnet Mendez.

Hans danspartner är den rutinerade Malin Watson, 46, som tidigare har dansat med bland annat stylisten Jonas Hallberg, fotbollsspelaren Jesper Blomqvist och skådespelaren Claes Malmberg. 

På plats under premiären fanns fyra av Méndez sex barn. Mamman till några av barnen, Marcela Duque, 42, var även hon på plats och efteråt avslöjade sångaren att de inte längre är gifta.

Annons

– Jag är singel, sa han efteråt till Aftonbladet. 

Annons

Méndez och exfruns nya relation

För Expressen berättar han att de var gifta när han tävlade i Melodifestivalen förra året, men att de nyligen genomgått en separation. 

– Hon kommer vara i mitt liv för alltid. Jag kanske har förlorat kärleken i mitt liv, men jag har vunnit världens bästa vän. Hon är här och backar upp mig, säger han till tidningen.

De är fortfarande goda vänner och förs samman av kärleken de båda känner till sina barn.

– Vi tänker alltid först och främst på barnen, och sen kommer vi. Vi är otroligt bra kompisar och jag älskar henne fortfarande, men på ett annorlunda sätt, förklarar Mendez.

Letar efter kärleken i Let’s dance

Nu är han redo att hitta kärleken på nytt igen, kanske redan under Let’s dance. Hans danspartner Malin är dock redan upptagen på annat håll så alla spekulationer kring en romans där slår han ifrån sig.

Annons

– Hon är lyckligt gift och jag har träffat hennes man. Han är otroligt duktig och världens trevligaste. Med all respekt till Malin så har jag redan kollat på andra människor här som är jättevackra, säger han till Aftonbladet.

Han tänker försöka hålla fokus så gott det går på dansen, och vill inte riskera att åka ut på grund av att han spanar på de andra deltagarna. Han stänger dock inte dörren helt.

– Jag menar bara att det är så vackra och trevliga människor och man vet aldrig var som händer, speciellt när man är singel och lär sig dansa. Det är explosioner över allt. Det finns några stycken som jag tycker är ”wow”, säger Mendez.

2002 skilde sig Mendez från dåvarande hustrun efter sju års äktenskap. De fick tre barn ihop.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…