Viktor Frisk om bråken med Samir: Därför splittrades vi

Viktor Frisk och Samir Badran har hittat tillbaka till varandra efter pausen. Nu väljer Viktor också att berätta bakgrunden till bråket som splittrade duon.

Det var i januari i år som Hänt kunde avslöja att Samir Badran, 27, och Viktor Frisk, 22, tagit en paus från varandra. Duon, som de senaste åren toppat listorna på Spotify, gjort succé i Melodifestivalen och varit några av de mest bokade artisterna på scenerna runt om i landet, hade börjat bli otrevliga mot varandra – och bråkat.

– Viktor började må dåligt av att det var så mycket och han blev ganska otrevlig. Vi hade jämt så sjukt kul på scenen, men bakom så var det inte bra. Viktor blev riktigt otrevlig och då sa jag att jag inte tänker köra när det är den här stilen, sa Samir Badran då till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Viktor Frisk: ”Jag gillar både tjejer och killar”

I podcasten ”Tankar med”, som drivs av Daniel Redgert, 26, berättar Viktor Frisk mer om pausen. Bland annat bekräftar han att han “hade problem med sig själv” under perioden.

– Jag och Samir hade ett uppbrott förra sommaren. Då var vi som katt och råtta. Det var en jobbig period, där vi hade kört 92 spelningar på en sommar. Det var tre spelningar om dagen, säger han i podcasten och fortsätter:

– Jag hade problem med mig själv. Att då vara i den turnébussen med Samir, det slet på vår relation. Vi festade, gick upp tidigt, sålde merchandise, allting var så stort förra sommaren. Jag vet inte om varken han eller jag egentligen klarade av den pressen och stressen.

Men sedan i våras har duon hittat tillbaka till varandra. I år har de släppt två låtar tillsammans, “Kung” och “Vi gör det ändå”, och turnerat under sommaren. Däremot har de valt att göra färre konserter än förra året.

– Den här sommaren har vi inte bråkat en enda gång. Bara lite om mobilladdare i turnébussen, men ingenting annat, säger Viktor Frisk i podden och skrattar.

Samir & Viktor

Samir & Viktor

Ida Warg och Viktor Frisk

Samir & Viktor

Samir Badran, Viktor Frisk

Samir & Viktor

Samir Badran, Viktor Frisk

LÄS OCKSÅ: Samir drabbad av obotlig sjukdom: ”Jag kan bli blind”

Foto: IBL