Melissa Horns kärleksliv – här är allt vi vet om hennes relationer och partner

MELISSA HORN

Melissa Horn sjunger ofta om brustna hjärtan och relationer som gått i kras. Men hur ser hennes kärleksliv ut egentligen?
Hänt reder ut allt vi vet om Melissa Horns kärleksliv.

Melissa Horn, 34, är en av huvudpersonerna i årets säsong av Så mycket bättre på TV4. Ihop med Thomas Stenström, 33, är hon nämligen värdinna och kommer vara på plats under hela säsongen.

MELISSA HORN

I årets säsong av Så mycket bättre berättade Melissa att hon fick sitt första skivkontrakt redan på gymnasiet.

Dagens Bild/TT

Det stora genombrottet för Melissa kom när hon var 21 år gammal, närmare bestämt när hon släppte albumet Långa nätter. Redan då sjöng hon om krossade relationer, till exempel låten Som jag hade dig förut, en duett hon sjöng tillsammans med Lars Winnerbäck, 46. Texten går ut på att återförenas med sitt ex.

Exklusivt
Idol-Fredrik stoppades av Idol från att träffa sin flickvän på sjukhuset

Varför vill inte Melissa Horn prata om sitt kärleksliv?

I en intervju med Göteborgs-Posten från 2013 slår Melissa fast att hon inte ser det relevanta i varför hon ska prata om sitt kärleksliv i media.

– Jag har råkat ut för journalister som bara vill gräva i det privata, ”vem är du ihop med nu då, hur går det med killarna?” och det är inte intressant. Samtidigt så går det ju inte att skriva den sortens texter jag gör och inte alls kunna prata om dem, det förstår jag ju också. Svårt det där, jag har funderat mycket men inte riktigt kommit fram till hur jag ska förhålla mig till det. Jag är verkligen ingen räv på intervjuer, säger hon.

På frågan om Melissa ändå kanske skriver texter för att bearbeta personliga saker, svarar hon ja:

– Det är jobbigt ibland när skrivandet avslöjar hur saker och ting ligger till, att jag kan blunda om saker hur mycket som helst i mitt vanliga liv men att det inte är så jag känner egentligen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hur många kärleksrelationer har Melissa Horn haft?

Eftersom att Melissa gärna inte pratar om sitt kärleksliv är det inte särskilt många som vet hur många gånger hon varit i ett förhållande.

År 2017 intervjuades Melissa av finlandssvenska tidningen Yle. Då besvarade hon frågan om hur många kraschade relationer det finns i hennes bagage, med tanke på att det genomgående temat i hennes låtar är brusten kärlek.

– Alltså många är det inte men jag är bra på att ta ut vad jag kan av de få jag har haft. Jag är ju en grubblare och en tänkare. Det är klart jag målar på men det har ju ingen betydelse om man varit ihop med någon i 10 år eller en vecka, det går att skriva lika mycket om det här i alla fall, tror jag.

Melissa Horns mystiska kärleksliv

Melissas senaste album kom ut 2019. I en intervju med Sveriges Radio P4 Extra berättade Melissa varför hon så sällan pratat om sitt privatliv.

– Jag är jättemån om att behålla mitt privatliv, det har jag alltid värnat om. Men jag tycker att när jag får välja själv och göra mitt jobb och mitt hantverk så är jag ganska trygg med att vara utelämnande. Ibland vet jag ju hur jag ska låta utlämnande utan att känna mig som det, förklarade hon och fortsatte:

– Sen betyder inte det att jag är villig att sitta och dissekera låtarna i massa olika sammanhang eller berätta vad de egentligen handlar om. Där tycker jag att det finns en tydlig gräns för att jag ska fortsätta att må bra och känna att jag kan fortsätta att göra musik om ämnena. Jag vill vara med bra folk. Jag vill inte behöva vara social i fel sammanhang.

LÄS OCKSÅ: Kristins bild på Filip chockar – upptäckten väcker reaktioner

LÄS OCKSÅ: Pernilla visar upp detaljerna i huset: ”Viktigaste rummet”

FOTO: Jessica Gow, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt