Melinda Jacobs avslöjar bebisens kön – dagar innan förlossningen

Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Erikson

Nu behöver Martin ”E-type” Erikson och Melinda Jacobs inte vänta länge till på sitt första gemensamma barn.
Bara dagar innan förlossningen väljer hon att avslöja barnets kön.
– Det är en liten..., säger Melinda i podcasten Familjärt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

E-type försvinner helt – efter gravidavslöjandet med Melinda Jacobs
0:34

Efter reklamen: E-type försvinner helt – efter gravidavslöjandet med Melinda Jacobs

(0:34)

Slå på ljud

I augusti kunde Martin ”E-type” Erikson, 56, och Melinda Jacobs, 38, avslöja den stora nyheten att de väntar sitt första gemensamma barn. Och nu dröjer det inte länge tills det äntligen är dags att välkomna en ny familjemedlem till världen.

Men ännu har paret inte delat med sig om vad det är för kön på barnet – trots att de vetat om det länge, något Melinda berättade i podcasten Familjärt.

– Det har vi vetat jättelänge. Jag fyller 39 och det är så att riskerna för kromosomavikelser ökar när man är äldre, och det ville vi veta i så fall, så vi gjorde ett dna-test ganska tidigt. Så vi har vetat det sedan vecka 13 eller 15, berättar Melinda.

I samma avsnitt avslöjar hon nu om det är en pojke eller flicka som kommer göra familjen sällskap!

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Nu avslöjar Melinda Jacobs könet på barnet

Melinda berättar att spekulationerna kring barnets kön varit många. De flesta har varit inställda på att det är en pojke med anledning av hur hennes gravidmage ser ut – men det visar sig att så är inte fallet.

– Det är ju så att det inte är en pojke, utan det är en liten flicka i den här magen, säger Melinda i podcasten.

Vidare förklarar hon att det känns lite extra speciellt att det är en tjej med tanke på det tragiska som hände med hennes fosterbarn Esmeralda, kallad Lilla Hjärtat, i medierna. Lilla Hjärtat hittades död hos sina biologiska föräldrar efter att de fått tillbaka vårdnaden om henne.

– Det känns jätteroligt, och det är klart att det är något speciellt med det också eftersom man förlorade en liten flicka. Även om ett barn aldrig ersätter ett annat barn så finns det så mycket grejer kvar som aldrig fick bli använda, säger Melinda Jacobs.

Melinda om ovissheten kring förlossningen: ”Man vet inte..

I veckan gick Melinda ut på sin Instagram och berättade att hon var beräknad att föda – men i podcasten Familjärt säger hon att hon förväntar sig att gå över tiden då hon gjort det med sina andra barn.

Hon spelar in podcasten hemifrån för att hon inte vågar åka in till Stockholm från Vadstena då hon är så nära att föda. Hennes podd-kollegor frågar henne om hon känner sig redo för förlossningen – något hon inte tror att man kan vara.

– Nej, men det kan man nog inte vara. Vi låg och pratade om det i går, jag och Martin, att för det första vet man inte när det drar igång. Man vet inte hur någonting kommer att bli, hur det kommer att gå, om det blir några komplikationer, säger hon och fortsätter:

– Man vet ingenting, det är helt utom vår kontroll.

Hänt har sökt Melinda Jacobs.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN