melinda jacobs

Melinda Jacobs namnavslöjande – efter gravidlyckan: ”Allt är klart”

Melinda Jacobs namnavslöjande – efter gravidlyckan: ”Allt är klart”

Foto: TT, INSTAGRAM
Melinda Jacobs avslöjar namnplanerna – efter gravidlyckan med Martin ”E-Type” Eriksson.
– Allt är klart, det har det varit länge, säger Melinda Jacobs till sajten Motherhood.
Sommarprat med Martin "E-Type" Eriksson
0:37

Efter reklamen: Sommarprat med Martin "E-Type" Eriksson

(0:37)

Slå på ljud

I augusti i år kom den glada nyheten – MartinE-typeErikson, 56, och Melinda Jacobs, 38, väntar barn ihop. Den senare blev bekant med hela svenska folket under den tragiska historien med kring fosterbarnet Esmeralda, i media och av politiker kallad Lilla Hjärtat.

Melinda Jacobs är nu aktuellt med SVT-dokumentären Mammahjärtat, där tittarna får följa med hennes kamp som fostermamma, arbete, privatliv och allt där emellan. I media har 38-åringen även gjort sensation när hennes relation till artisten och krogägaren uppdagats.

Statsministern avslöjade relationen

Paret har även närt en nära vänskap med M-ledaren – nuvarande statsministern Ulf Kristersson, 58, – och hans fru Brigitta Ed, 54. Det var på statsministerns Instagram där parets först syntes ihop, något Hänt Nyheter har rapporterat om tidigare.

”När ens egna barn börjar bli stora är det väldigt bra att man får låna andras. Finbesök från Vadstena och middag med Melinda och Martin. Hela huset fullt med barn och ungdomar i åldrarna 18-16-8-3-1. Härligt!”, skrev Ulf Kristersson i bilden som är daterad februari i år.

Den 24 mars bekräftade paret en relation i samband med ett röda mattan-framträdande.

– Ja, vi är tillsammans, sa E-type.

– Jag kan också bekräfta att vi är tillsammans. Det känns toppen och jag är kär. Det känns jättebra, sa Melinda Jacobs, enligt Aftonbladet.

Väntar barn ihop – är väldigt hemlighetsfull

Nu väntar paret barn ihop. I en intervju med sajten Motherhood avslöjar Melinda Jacobs detaljerna inför förlossningen. Jacobs berättar att hon är i vecka 35+, men vill inte ge några exakta besked om BF-datum. Hon berättar även att hennes tidigare graviditeter har varit oerhört tuffa.

– Jag tillhör en liten skara av kvinnor som blir väldigt sjuka under graviditeten. Under den senaste, för tio år sedan, var det så pass allvarligt att läkarna pratade om att avbryta graviditeten. Så från att de tidigare graviditeterna kantades av sjukhusbesök, illamående och var riktigt tuffa, så är ändå den här graviditeten lättare. Jag har klarat mig och kunnat vara hemma tack vare läkemedel, säger Melinda Jacobs till Motherhood.

Och namnet? Allt är bestämt och klart enligt Melinda Jacobs.

– Det finns ett namn och allt är klart, det har det varit länge. Men även det är hemligt, säger hon till sajten.

Foto: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN