LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

E-type flyttar – beslutet efter gravidlyckan med Melinda Jacobs

03 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Melinda och E-type
I början av januari kommer E-types och Melinda Jacobs första gemensamma barn.
Nu avslöjar Svensk Dam parets glädjande nyhet – bara veckor innan förlossningen!
Annons
E-type försvinner helt – efter gravidavslöjandet med Melinda JacobsBrand logo
E-type försvinner helt – efter gravidavslöjandet med Melinda Jacobs

Tidigare i år bekräftade artisten Martin ”E-type” Erikson, 57, att han hittat kärleken i fostermamman Melinda Jacobs, 38. Och några månader senare, i augusti, avslöjade paret att de väntar sitt första gemensamma barn ihop.

– Fantastiskt såklart! Jätteroligt, det är overkligt till och med. Jag var inte 100 på att jag skulle få vara med om det här!, berättade E-type när Hänt pratade med artisten efter bebislyckan.

Så träffades E-type och Melinda Jacobs

Innan E-type och Melinda blev ett par var de vänner, men efter en middag när de fick sitta ned och prata på tumanhand växte kärlek fram. Men exakt hur det hela gick till har E-type sagt att han tänker spara till bröllopet.

– Man kan väl säga att det var via bekanta, en lite personlig historia som jag nog vill spara på. Det var väldigt nära och fina vänner till både mig och henne, men vi hade inte träffats. De såg nog något som vi inte hade förstått, såna där match making-grejer brukar inte gå så bra, så det var väldigt försiktigt från oss, berättade han för Aftonbladet.

Annons

– Vi var vänner ett ganska långt tag innan vi började dejta på riktigt. Under många månader egentligen. Men det fanns nånting där och tack vare våra gemensamma vänner fick vi ihop den där middagen när vi fick sitta ner och prata en hel kväll. Men detaljerna spar jag till bröllopet.

E-type och Melinda flyttar ihop – veckor innan förlossningen

Den nya lilla familjemedlemmen är beräknad att komma i början av januari och sedan tidigare bor paret på olika ställen, Melinda i Vadstena och E-type i Stockholm.

Men nu har de äntligen flyttat ihop, lagom till när barnet snart föds.

– Det går inte att bara stå på slutet nu själv med allting, nu måste vi vara under samma tak. Det är inte bara att lämna ett helt liv i Stockholm med restauranger och allt som han har där. Det har tagit lite tid och mycket som ska styras upp och planeras där, men nu är vi på banan, säger Melinda Jacobs till Svensk Dam.

Foto: TV4

Annons