Melindas stora rädsla – efter bebislyckan med E-type: ”Att barnet ska dö”

Melindas stora rädsla – efter bebislyckan med E-type: ”Att barnet ska dö”

Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Erikson väntar deras första gemensamma barn tillsammans.
Nu berättar Melinda öppenhjärtigt om stora oroskänslorna under graviditeten, i en intervju i Efter fem.
– Martin har ju fått ordna akuta ultraljudstider, berättar hon.
Sommarprat med Martin "E-Type" Eriksson
0:37

Efter reklamen: Sommarprat med Martin "E-Type" Eriksson

(0:37)

Slå på ljud

Det var i slutet på april som fosterhemsmamman Melinda Jacobs, 38, och den 90-talsaristen Martin ”E-type” Erikson, 57, bekräftade att de funnit kärleken i varandra och numera officiellt är ett par.

Men de glada nyheterna tog inte slut där. I slutet på augusti meddelade de nämligen att de väntar deras första gemensamma barn tillsammans.

Nu öppnar Melinda upp om stora oron under graviditeten...

E-type och Melinda Jacobs berättar om bebislyckan

Paret gick ut med nyheten om tillskottet i familjen i ett inlägg på Instagram. Intill en fantastisk vacker bild, där Melinda visar upp en bula på magen, berättade de gemensamt om den stora lyckan.

”Livets största under. I januari blir vi en till”, skrev Melinda och E-type under bilden.

Deras barn, som också blir E-types första barn är beräknad att komma i januari. När Hänt nådde det lyckliga paret berättade artisten om de omvälvande känslorna.

– Fantastiskt såklart! Jätteroligt, det är overkligt till och med. Jag var inte 100 på att jag skulle få vara med om det här!, berättade Martin då.

På frågan om hur kärleksparet förbereder sig nu inför bebisens ankomst svarade han:

– Mest mentalt. Melinda kan det här med barn, så jag känner mig lugn.

Melinda Jacobs stora rädsla under graviditeten – efter bebislyckan med E-type: ”Att barnet ska dö”

Men allt har inte varit en dans på rosor. När paret under onsdagskvällen gästade nyhetsprogrammet Efter fem, bryter Melinda tystnaden om den stora oron hon känner. Programledaren Anna Brolin, 42, frågar Melinda hur hon har mått under graviditeten.

– Jag mår ganska bra. Väldigt illa och så, men den här graviditeten har varit den lättaste. Med de andra tre har jag legat på sjukhus för, på grund av illamående, berättar hon och fortsätter:

– Sen är det så när man har varit på en så otroligt mörk plats på som jag har varit länge, så blir det extra speciellt när man får känna glädje och lycka igen.

Melinda har tre biologiska döttrar sedan innan Savannah, Vanessa och Vendla. Hon har dessutom två fosterhemsplacerade barn hemma hos sig i Vadstena.

Paret delade öppenhjärtigt med sig om alla känslorna kring nytillskottet under intervjun i onsdagens Efter fem.

Paret delade öppenhjärtigt med sig om alla känslorna kring nytillskottet under intervjun i onsdagens Efter fem.

FOTO: TV4

Men trots att graviditeten fysiskt varit lättare för Melinda i kontrast till hennes tre tidigare graviditeter, så är den här gången förenat med många psykiska motgångar.

– Det finns en helt annan oro. Dels är jag äldre och man är mer medveten om riskerna som finns, säger Melinda och fortsätter:

– Sedan finns det ju en oro att barnet ska dö. Det är väl det här traumat som sitter… Så ja, Martin har ju fått ordna akuta ultraljudstider och så där, när det börjat spöka för mycket i huvudet. Så det är lite tuffare, berättar hon ärligt.

Trots att paret, just nu, bor långt ifrån varandra så berättar Melinda att Martin är ett otroligt stort stöd för henne. Speciellt under de tillfällen då rädslorna kryper på. Det måste kännas tryggt!

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN