E-types plötsliga utspel om kärleken – så träffades han och Melinda

Martin ”E-type” Eriksson och Melinda Jacobs

Martin ”E-type” Eriksson har hittat kärleken i Melinda Jacobs.
Nu avslöjar han hur de träffades.
– De såg nog något som vi inte hade förstått, säger han till Aftonbladet.
0:25

Efter reklamen: Naken mamma jagar örn samtidigt som hon ammar dottern

(0:25)

Slå på ljud

För två år sedan gick kärleken allt annat än på räls för Martin ”E-type” Eriksson, 56. I en intervju med Aftonbladet reflekterade han över kärlekslivet och kom fram till att det var ”rätt skitdåligt”.

Det fina med livet är att saker och ting förändras. I dag är den discodunkande musikern hopplöst förälskad i den 18 år yngre författaren och fosterhemsmamman Melinda Jacobs, 38. De visade upp relationen för första gången i samband med Storytel Awards tidigare i år.

– Ja, vi är tillsammans, sa Martin ”E-type” Eriksson till Aftonbladet.

Martin "E-type” Eriksson och Melinda Jacobs

Martin "E-type” Eriksson och Melinda Jacobs.

Karin Törnblom/TT
Därför väljer E-type och kärleken Melinda, 38, att inte bo ihop

Melinda: ”Alltihop känns otippat”

Redan innan romansen bekräftades kunde man se ”E-type” och Melinda umgås tillsammans. Moderaternas partiledare Ulf Kristersson hade bland annat lagt upp en bild från en middag där de satt ihop och mumsade.

I en intervju med Allas avslöjade Melinda Jacobs att det är väldigt seriöst mellan henne och E-type, och att de planerar att leva ett långt liv i varandras sällskap. Dessutom pendlar paret mellan Stockholm och Vadstena, där Melinda bor med sina två barn, för att kunna vara med varandra.

– Man kan säga att vi bor ihop fast på två ställen. Och så kommer det att se ut framöver utifrån att vi har jobb och barn på olika ställen. Vi hör ihop och bor på båda ställena. Alltihop känns otippat, men väldigt, väldigt roligt, sa Melinda.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Avslöjandet: ”Fanns nånting där”

Man kan med all säkerhet konstatera att ”E-types” kärleksliv är bra mycket bättre än för två år sedan. När han ska sätta betyg på sitt kärleksliv blir det en glasklar femma i betyg, även om han gärna håller detaljerna om hur de träffades för sig själv.

– Man kan väl säga att det var via bekanta, en lite personlig historia som jag nog vill spara på. Det var väldigt nära och fina vänner till både mig och henne, men vi hade inte träffats. De såg nog något som vi inte hade förstått, såna där match making-grejer brukar inte gå så bra, så det var väldigt försiktigt från oss, säger han till Aftonbladet och fortsätter:

– Vi var vänner ett ganska långt tag innan vi började dejta på riktigt. Under många månader egentligen. Men det fanns nånting där och tack vare våra gemensamma vänner fick vi ihop den där middagen när vi fick sitta ner och prata en hel kväll. Men detaljerna spar jag till bröllopet.

Martin ”E-type” Eriksson

Martin ”E-type” Eriksson.

Hans Shimoda/TT

Foto: Instagram, Hans Shimoda/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!