Melinda Jacobs bryter tystnaden – efter förlovningen med E-Type

E-Type och Melinda Jacobs

Mycket har hänt i relationen mellan Martin ”E-Type” Eriksson och Melinda Jacobs.
Nu bekräftar Melinda parets förlovning på Instagram.
”En kväll i överraskningens tecken”, skriver Melinda.
E-type försvinner helt – efter gravidavslöjandet med Melinda Jacobs
0:34

Efter reklamen: E-type försvinner helt – efter gravidavslöjandet med Melinda Jacobs

(0:34)

Slå på ljud

Martin Eriksson, 57, är en svensk sångare och musikproducent inom genren eurodance. Han är mest känd sitt artistnamn E-Type.

Tidigare i år avslöjade E-Type att han hade hittat kärleken på nytt. Den här gången i den 18 år yngre fostermamman och författaren Melinda Jacobs, 38. De var vänner innan de blev tillsammans, men det förändrades efter en middag då de fick lite ensamtid med varandra.

– Man kan väl säga att det var via bekanta, en lite personlig historia som jag nog vill spara på. Det var väldigt nära och fina vänner till både mig och henne, men vi hade inte träffats. De såg nog något som vi inte hade förstått, såna där match making-grejer brukar inte gå så bra, så det var väldigt försiktigt från oss, har Martin berättat för Aftonbladet.

Men förhållandet är inte det enda avslöjandet paret har kommit med i år.

E-Type och Melinda Jacobs gravidlycka

Förutom att de har blivit sambos, ska paret även få sitt första gemensamma barn ihop! Det var något som E-Type inte trodde han skulle få uppleva, vilket han berättade i en intervju med Hänt.

– Fantastiskt såklart! Jätteroligt, det är overkligt till och med. Jag var inte 100 på att jag skulle få vara med om det här!, berättade E-type när Hänt pratade med artisten efter bebislyckan.

Barnet förväntas att komma i januari.

Melinda Jacobs bryter tystnaden om förlovningen

Det är som sagt varit ett händelserikt år för E-Type och Melinda, men det slutar inte där. Nyligen avslöjade Svensk Dam att paret även har förlovat sig, det efter att E-Type gick ner på knä och ställde den stora frågan.

Uppgifterna kommer från konstnären och vännen Ernst Billgren som under lördagen delade händelsen på sina sociala medier. Han publicerade en bild på E-Type som går ner på knä och skrev:

"Fin ring utdelades idag"

Nu har även Melinda Jacobs delat ett inlägg på Instagram. På bilden syns E-Type stå på ett knä och hålla en ask mot Melinda. I bildtexten skriver hon om den stora lyckan.

En kväll i överraskningens tecken.Med närvarande själar av vänner och familj gick han ner på knä. Med skakiga ben svarade jag ett självklart JA

FOTO: Karin Törnblom/TT, Fredrik Persson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN