BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

E-type och Melinda Jacobs har förlovat sig

05 nov, 2022 
E-type och Melinda Jacobs
Tidigare i år bekräftades det att E-type och Melinda Jacobs funnit kärleken i varandra.
Dessutom väntar de barn och har flyttat ihop.
Nu nås vi av nyheten att E-type har gått ner på knä!
Annons
Hur lång är kungen? – kändisarna gissarBrand logo
Hur lång är kungen? – kändisarna gissar

Det var tidigare i år som det bekräftades att artisten Martin ”E-type” Erikson, 57, hittat kärleken i fostermamman Melinda Jacobs, 38. Bara några månader senare kom de med den glädjande nyheten att de dessutom väntar sitt första barn.

– Fantastiskt såklart! Jätteroligt, det är overkligt till och med. Jag var inte 100 på att jag skulle få vara med om det här!, berättade E-type när Hänt pratade med artisten efter bebislyckan.

Nu har paret flyttat ihop – veckor innan förlossningen

Det är i januari som nykomlingen är beräknad att komma till världen. Och fram tills nyligen har paret bott på två olika ställen – Melinda i Vadstena och E-type i Stockholm.

Annons

Men nyligen kunde Svensk dam rapportera om att de nu tagit det stora steget att bli sambos – lagom till att familjen utökas!

– Det går inte att bara stå på slutet nu själv med allting, nu måste vi vara under samma tak. Det är inte bara att lämna ett helt liv i Stockholm med restauranger och allt som han har där. Det har tagit lite tid och mycket som ska styras upp och planeras där, men nu är vi på banan, säger Melinda Jacobs till Svensk Dam.

E-type har gått ner på knä och friat!

Det är minst sagt mycket som har hänt kring det nyförälskade paret under det gångna året. Men än tar det inte slut!

Under lördagskvällen kunde Svensk dam rapportera om att E-type gått ner på knä och friat till sin stora kärlek Melinda!

Uppgifterna kommer från konstnären och vännen Ernst Billgren som under lördagen publicerade en bild på när E-type står på knä framför den höggravida flickvännen som ser aningen chockad ut.

"Fin ring utdelades idag", skriver Ernst under bilden.

Stort grattis till E-type och Melinda!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons