TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Melina Criborns ord till Benjamin Ingrosso efter bebislyckan med maken

02 okt, 2020 
Melina Criborn och Benjamin
Melina Criborn blev nyligen mamma till dottern Cleo, som hon har tillsammans med maken Jacob.
Nu har Melina delat med sig av några känslosamma ord gällande sambon Benjamin Ingrosso.
Världens bästa”, skriver Melina på Instagram.
Annons
Allt om Melina CribornBrand logo
Allt om Melina Criborn

Melina Criborn, 29, är en nära familjevän till familjen Wahlgren/Ingrosso, därav har hon flertal gånger synts till i den populära tv-serien Wahlgrens värld.

Sedan en längre tid tillbaka bor Benjamin Ingrosso, 22, tillsammans med Melina och hennes make Jacob ”Nause” Criborn, 30. Till en början skulle Benjamin bara sova över någon natt men de tre vännerna visade sig trivas så pass bra tillsammans att Benjamin flyttade in på riktigt hos paret.

Melina och Jacobs dotter Cleo

I augusti blev Melina och Jacob föräldrar för första gången. Paret dotter Cleo föddes under en snabb förlossning som endast var tre timmar lång. Lyckan var total och sedan dess har Melinas uppdateringar främst handlat om livet som småbarnsförälder.

I en video på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka har Melin öppnat upp om att det inte bara varit glädje hon känt den senaste tiden. Det visade sig att hennes mående inte hade varit på topp då hon börjat känna mycket oro. Melina förklarade då att hon fått en slags kvällsoro och att hormonerna hade fått henne att ena sekunden skratta och andra gråta. Men främst är det glädje som hon känner och att familjen ser ut att njuta av varandras närvaro står inga tvivel om.

Annons

Även Benjamin har uttryckt sin stora glädje över att Cleo kommit till världen. Trots att familjen fått tillökning visar sig Benjamin delvis bo kvar hos makarna.

Starka hyllningen till sambon

SAtt Melina och Benjamin har en nära relation har nog inte undgått någon. Nyligen skickade Melina hem ett bud till Benjamin med en ny smyckeskollektion som hon tagit fram. I samband med detta delade Benjamin med sig av en handskrivna lapp som han fått av sambon. Där kallar Melina till och med Benjamin för sin pojkvän, ett skämt som hon då och då gör på grund av deras nära relation.

Tack för att du alltid står vid min sida och hjälper mig när jag behöver hjälp. Det är få av mina vänner som känner mig så som du gör. Vilket jag är evigt tacksam för. Kan inte önska mig en bättre, finare pojkvän än dig”, skriver Melina på lappen.

Melinas ord efter Benjamins drag

Nu har Benjamin även delat med sig av sin första bild tillsammans med Melina dotter. Artisten har nämligen fått den stora även att vara gudfar till lilla Cleo.

Bland kommentarerna syns både Melina och hennes make.

”Världen bästa gudfar”, skriver Melina i följd av flera röda hjärtan.

Jaaaaa”, instämmer Jacob ytterligare en kommentar.

Annons