Melina Criborn till maken Jacob: "Kommer vilja skilja mig"

Det var i mitten av augusti som tv-profilerna Melina och Jacob Criborn blev föräldrar.
Nu erkänner Melina vad hon sagt till Jacob under graviditeten.
– Jag kommer vilja skilja mig, säger hon.

Slå på ljud

Melina och Jacob Criborn har varit ett par i många år och sa äntligen ja till varandra framför vänner och familj under ett påkostat bröllop i Palma för snart ett år sedan. Då Melina har varit vän till familjen Wahlgren sedan barnsben var det ingen frågan om att det var Benjamin och Bianca Ingrosso skulle som skulle vara toastmasters, och i två avsnitt av Wahlgrens värld fick tittarna vara delaktiga i det stora sagobröllopet. Men som om det inte vore nog avslöjade även paret i början av året att de väntade barn, och i mitten av augusti kunde de berätta att den efterlängtade dottern Cleo äntligen kommit till jorden. Nu avslöjar Melina vad hon sa till Jacob innan förlossningen.

Känslorna inför förlossningen

Under Melinas graviditet har följarna fått följa hennes resa veckovis på den populära Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka, och i den senaste videon, som spelades in före hennes egna förlossning, sitter hon tillsammans med  barnmorskan Carina Rylander och svarar på frågor om allt ifrån vad man ska tänka på när man packar väskan till BB till hur man hanterar nervositeten inför förlossningen.

– Jag är ju inte nervös alls som många av er vet så jag har ju lite svårt att begripa det här. Jag känner ju inte det överhuvudtaget, berättar Melina.

Men hon är tydlig med att hon förstår att många känner de känslorna och uppmanar alla att isåfall söka hjälp.

– Var inte rädda för det utan ta hjälp så man slipper det, säger hon.

Melinas ord till Jacob

Men en annan viktig punkt de också tar upp är att man under förlossningen inte ska vara rädd för att tala om för barnmorskorna vad man behöver.

– Jag kan typ vara rädd för att verka elak mot någon av er på BB. Liksom att man har så ont att man säger någon dum grej eller att man känner att du och jag fattar inte varandra, förklarar Melina.

Carina förstår vad hon menar men trycker på barnmorskornas ansvar i situationen.

– Där måste vi lyssna in och inte ta till oss om det blir hårda ord eller vad det kan bli. Varken vi eller partnern.

Och det är då Melina avslöjar vad hon sagt till Jacob.

– Ja, jag har ju sagt det till Jacob att “jag ber om ursäkt redan nu för jag kommer förmodligen hata dig. Jag kommer vilja skilja mig och jag menar ingenting av det bara så du vet”, berättar hon.

Carina skrattar till men säger också förstående att allt är okej så länge man inte blir fysiskt aggressiv.

– Mycket händer ju i det här rummet och så länge man inte börjar slåss på riktigt så är nästan allt okej faktiskt, säger hon.

Bild: TT

SENASTE NYTT!