Melina Criborn talar ut om stora oron efter dotterns födsel

Melina Criborn och maken Jacob

Melina Criborn blev för första gången mamma för några veckor sedan.
Nu avslöjar hon att den första tiden med dottern Cleo kantats av en hel del oro.
– Ena sekunden kunde jag gråta för att hon var så himla söt och nästa grät jag då jag tänkte gör jag rätt?, säger Melina på Youtube.
Slå på ljud

Melina Criborn, 29, är nära vän till hela familjen Wahlgren-Ingrosso. När hon under förra året gifte sig med kärleken Jacob “Nause” Criborn filmades hela bröllopet och sändes sedan i Wahlgrens världPernilla Wahlgren, 52, Bianca Ingrosso, 25, Oliver Ingrosso, 30, och Benjamin Ingrosso, 22, var nämligen inte bara gäster på bröllopet utan de alla hade dessutom varsin roll under parets stora dag.

Parets första barn

Förutom att vara nära vänner är även Melina och Benjamin sambon då artisten bott hemma hos Melina och Jacob sedan ett år tillbaka. Sedan Melina avslöjade att hon väntade parets första barn har hon uppdaterat med videoklipp på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka. Där har tittarna kunnat få en större inblick i paret och Benjamins vardag.

Den 14:e augusti kom Melina och Jacobs dotter Cleo till världen. Det visade sig bli en snabb förlossning som bara tog tre timmar. Melina har tidigare berättat om hela förloppet i en video på kanalen. Lyckan var total och paret har sedan dess flitigt delat med sig av uppdateringar gällande sitt nya liv som småbarnsföräldrar. Även Benjamin har uttryckt sin stora lycka över den lilla flickan som är hans guddotter.

Egna orden om kampen

Nu väljer dock Melina att öppna upp om hur den senaste tiden egentligen varit. Även om de nyblivna föräldrarna njuter fullt ut av familjens nya tillskot så har Melinas mående inte varit på topp hela tiden. I en ny video på kanalen berättar hon om de tuffare dagarna.

– Nu är Cleo tre veckor gammal. Jag tycker att man börjar komma in lite i lunket. Jag ska vara hela ärlig och säga att första två veckorna så var jag, absolut inte ett vrak, det var jag inte. Vi var ute och gjorde grejer och sådär men just på kvällarna. Ni vet kanske många av er att barn kan få kvällsoro och det känns som att jag också fick det, säger Melina och forsätter:

– Så fort det blev kväll och mörkt så blev jag orolig. Man kände sig lite nedstämd och ena sekunden kunde jag gråta för att hon var så himla söt och nästa grät jag då jag tänkte gör jag rätt? Nästa för att hon grät och över att jag var så lycklig, sen för att Jacob var gullig. Hormonerna har varit upp och ner. Man känner sig väldigt ensam i det.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Efter att Melina sedan hade ringt några vänner som har barn kunde hon känna sig lugnare.

– Det verkar vara fullt normalt, säger Melina.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos svåra kamp – efter splittringen med Melina Criborn

LÄS OCKSÅ: Följarna häpnar över detaljen i bilden på Melina Criborns dotter

FOTO: Youtube/Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!