TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Benjamin Ingrossos vän Melina bryter tystnaden om Frøya: ”Sover fortfarande...”

23 nov, 2022 
AvJonna Lawaetz
Melina Criborn och Benjamin Ingrosso.
Melina Criborn och Benjamin Ingrosso har en nära vänskapsrelation.
Under en längre tid bodde artisten hemma hos väninnan och hennes familj.
Nu berättar Melina att Benjamin fortfarande sover över hos familjen.
Annons
Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie WintherBrand logo
Benjamin Ingrossos ord om Frøya Sofie Winther

Melina Criborn, 32, och Benjamin Ingrosso, 25, har en nära relation till varandra. Under en period bodde Benjamin hemma hos väninnan och hennes make Jacob ”Nause” Criborn, 32. Melina berättade då i en video på Youtube att de alla dessutom sov tillsammans i samma säng. En nyhet som blev uppmärksammad.

Melina Criborns avslöjande om Benjamin i podden chockerade

Melina driver podcatsen Inga beiga morsor tillsammans med influencerkollegan Ellinor Löfgren, 27. Hänt har tidigare rapporterat om Melinas privata avslöjande i podden, där hon berättar att Benjamin allt som oftast brukade tvjuvkika på Melina och makens intima stunder i sovrummet.

– Han brukar gilla att tjuvkika, titta. Han är som ett litet barn. Ofta på fyllan. Nu är det ett tag sedan, vi har ju småbarn så nu går det ju inte överhuvudtaget men i vanliga fall när vi ligger, säger Melina i avsnittet och fortsätter:

Annons

– I vår förra lägenhet hade vi balkong som hade ingång både vid sovrummet och vardagsrummet. Det var en lång balkong som gick längs med hela. Vi tänkte att vi stänger dörren så är det inget mer med det, men så var det glaspartier från golv till tak. Då hittade man Benjamin ståendes där, tittandes och filmandes. Det finns extremt mycket sexvideos på mig och Jacob på hans telefon, säger Melina.

Melinas ord om Benjamin

Sedan i våras har det ryktats om att Benjamin och den norska influencern Frøya Winther, 29, haft en romans. De båda har varit fåordiga om sitt kärleksliv men har under de senaste månaderna synts mycket ihop. För några veckor sedan bekräftades romansen av Frøya själv, när hon i en intervju med Norska Dagbladet, berättar om relationen med artisten.

– Det går jättebra, vi myser och har haft en superbra sommar, säger Frøya till Dagbaldets reporter.

När Hänt träffar Melina på röda mattan inför Årets mama-galan berättar hon att Benjamin fortfarande sover över hos paret emellanåt. Trots hans bekräftade relation med Frøya.

– Han är hos oss en del ja, han tar hand om mina barn just nu faktiskt, säger Melina under intervjun.

På frågan om Frøya också sover över hos paret säger hon däremot nej.

– Nej, det gör hon inte.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons