AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Melina Criborns avslöjande om relationen till Benjamin: ”Sexvideos”

02 jun, 2022 
Melina Criborn och maken Jacob "Nause" Criborn har ibland åskådare i sovrummet.
Nu avslöjar Melina att Benjamin Ingrosso både tjuvkikar och dokumenterar makarnas sexliv.
– Det finns extremt mycket sexvideos på mig och Jacob på hans telefon, säger Melina i podcasten Inga beiga morsor.
Annons
Benjamin Ingrosso svarar på romansryktet med Frøja WintherBrand logo
Benjamin Ingrosso svarar på romansryktet med Frøja Winther

Benjamin Ingrosso, 24, och Melina Criborn, 31, har en nära relation till varandra. Under en längre tid bodde Benjamin hemma hos Melina och hennes make Jacob “Nause” Criborn, 31. Melina berättade då i en video på Youtube att de alla dessutom sov tillsammans i samma säng.

Benjamins liv med det gifta paret väckte frågor

Att det gifta paret levde tillsammans med artisten, och till och med delade säng, kom att väcka stor uppmärksamhet. På Melinas Youtube-kanal ställdes en hel del frågor gällande boendekonstellationen.

Inför att Jacob och Melinas första barn föddes flyttade Benjamin in i sin egna lägenhet. Men än idag umgås duon fortsatt tätt och Benjamin är dessutom gudfar till parets dotter Cleo.

Sedan en månad tillbaka är Melina och Jacob tvåbarnsföräldrar och på senaste har Melina dessutom hunnit med att starta en podcast. Någon som ofta kommer på tal i podcasten är Benjamin, Melina kallar nämligen honom för sin pojkvän. Hon menar att Jacob är hennes man och att Benjamin är hennes pojkvän.

Annons

Melina Cirborns avslöjande om sexlivet

I ett nytt avsnitt av podcasten Inga beiga morsor som, Melina driver med influencern Ellinor Löfgren, läser Melina upp en fråga som Ellinor ska besvara.

– Brukar jag ha åskådare när jag har sex?, säger Melina i podcasten.

Podcastkollegan förstår först inte om Melina menar sina barn men inser sedan att Melina syftar på Benjamin. Vidare berättar Melina om situationen som pågår hemma.

– Han brukar gilla att tjuvkika, titta. Han är som ett litet barn. Ofta på fyllan. Nu är det ett tag sedan, vi har ju småbarn så nu går det ju inte överhuvudtaget men i vanliga fall när vi ligger, säger Melina.

Benjamin Ingrosso filmar vännernas intima stund

Det är inte bara så att Benjamin kikar in när vännerna roar sig – enligt Melina ska artisten även dokumenterat vad som sker i sängkammaren.

Annons

– I vår förra lägenhet speciellt, för då hade vi balkong som hade ingång både vid sovrummet och vardagsrummet. Det var en lång balkong som gick längs med hela. Vi tänkte att vi stänger dörren så är det inget mer med det, men så var det glaspartier från golv till tak, säger Melina och fortsätter:

– Då hittade man Benjamin ståendes där, tittandes och filmandes. Det finns extremt mycket sexvideos på mig och Jacob på hans telefon.

Ellinor känner sig chockad över nyheterna men Melina skrattar mest åt situationen.

– Vi har haft sex bredvid honom också. Vi sov ju ihop alla tre i ett och ett halvt år, varje natt. Jag låg i mitten, säger Melina.

Foto: TT

Annons