Meghan flydde landet – här syns hon för första gången

Drotting Elizabeth och Meghan Markle
För första gången sedan uppbrottet från det brittiska kungahuset så visar sig nu hertiginnan Meghan och hennes prins Harry tillsammans igen på brittisk mark.
Deras beslut att lämna kungahuset har minst sagt rört upp känslor bland det brittiska folket, som försattes i chock när nyheten briserade. 
Annons

De båda dök upp på Endeavour Fund Awards i veckan, en välgörenhetsgala som hyllar sjuka veteraner från Storbritanniens försvarsmakt. Med ett leende på läpparna sågs paret skratta och trivas i varandra sällskap.

Annons
Meghan Markle och prins Harry
Prins Harry och Meghan Markle har landat på brittisk mark.

De var tillsynes obrydda om alla kameror som omringade dem i ösregnet. Innan festligheten hade Meghan inte visats offentligt i Storbritannien sedan uppbrottet från kungahuset i Januari, Megxit som den brittiska pressen har valt att kalla situationen. Hon dök upp tillsammans med sin prins i en turkos klänning som bara kan beskrivas som en riktigt Hollywoodklänning.

Ska träffa drottningen

Den 31 mars tar paret steget fullt ut och lämnar sina uppdrag – och förlorar därmed sina titlar som prins och hertiginna.

Annons

På måndag väntas deras sista åtagande för det brittiska kungahuset ske. Megan och Harry förmodas då befinna sig i Westmister Abbey där det årliga firandet av Samväldesdagen sker. Då kommer paret att återförenas med William och Kate, drottning Elizabeth, prins Charles och hans hustru hertiginnan Camilla. Det blir den första gången som Meghan träffar drottning Elizabeth sedan de valde att lämna landet.

Vill spela superhjälte

Nu när Meghan och Harry kliver ner från sina kungliga uppdrag, så är de fria att leva sina liv helt i frihet. De behöver inte längre oroa sig över att få samma uppmärksamhet utav pressen.

Hertiginnan Meghan
På måndag ska Meghan stå ansikte mot ansikte med drottning Elizabeth för första gången sedan hon flydde landet.

Meghan sägs dessutom vilja återgå till sin skådespelarkarriär. Tidigare har det rapporterats om att hon bett sina agenter att leta efter en roll åt henne i en superhjältefilm och hon ska redan ha gjort rösten i en av Dinseys nya dokumentärfilmer.

Annons

 

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…