ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Maxida Märaks fina ord om ex-pojkvännen: ”Mitt barns pappa”

11 nov, 2021 
Malou Wilson
Johanna Alm
Maxida märak lipar
Maxida Märak har ett barn, dottern NikeSunna, 9.
Pappan till barnet är ex-pojkvännen Mattias Pirak, som arbetar som renskötare.
Nu berättar Maxida för Hänt om relationen till sitt ex.
Annons
Maxida Märak om familjelivet med exetBrand logo
Maxida Märak om familjelivet med exet

När TV4 avslöjade vilka artister som medverkar i Så mycket bättre 2021 visade det sig att Maxida Märak, 33, var en av dem.

Maxida, eller Ida som hon egentligen heter, kan titulera sig som mycket, bland annat rappare, sångare, jojkare, aktivist och skådespelare.

Maxidas ord om ex-pojkvännen Mattias Pirak

Maxida har ett barn, dottern NikeSunna som idag är 9 år gammal. Dottern är från en tidigare relation med Maxidas ex-pojkvän Mattias Pirak, 41. Men idag lever de alltså inte som ett par, däremot är de mycket goda vänner och har en egen slags familjekonstellation som artisten berättar om för Hänt.

Maxida Märak rädklädd
Maxida Märak.

– Jag och mitt barns pappa är ju separerade, men bästa vänner. Så vi har en familj ändå. Vi bor inte tillsammans men vi umgås konstant. Ja, när vi är på samma ställe. Han är renskötare och jag är artist, så att det är ofta att vi är borta i längre perioder åt vardera håll, berättar Maxida Märak för Hänt och fortsätter:

Annons

– Men vi har byggt upp vår familj. Vi är som ett team liksom. Det är en konstellation som funkar. Så vi har inga såna millimeter-regler, att hon ska vara på en viss plats en viss dag. Det brukar vara två dagar hit, två dagar dit.

Maxida avslutar med orden:

– Vi lever ändå som en familj på något sätt. Man måste lära sig bolla och lägga sitt eget pussel helt enkelt.

Fint!

Så mycket bättre 2021 sänds på lördagar klockan 20.00 på TV4 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: Jessica Gow/TT, Magnus Liam Karlsson/TT

Annons