ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sofias änglar-Mattias Särnholm om att Sofia Wistam leder Naked attraction

30 aug, 2023 
Sofias Änglar-gänget
Sofia Wistam programleder ännu en säsong av Naked attraction Sverige.
Nu berättar hennes nära vän och Sofias änglar-kollegan Mattias Särnholm om vad han tycker om naken-såpan.
– Det är ett annorlunda program får man säga, säger Mattias till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledareBrand logo
Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledare

Nyligen kom nyheten om att Sofia Wistam, 57, kommer att leda ännu en säsong av skandalprogrammet Naked attraction Sverige. Programmet går ut på att en deltagare väljer vem den vill dejta utifrån att sett ett gäng nakna kroppar.

Nakenheten kom som en chock för det svenska folket och programmet fick en hel del kritik. Sofia kände däremot att det var ett viktigt program där många olika kroppar fick chansen att synas.

– Jag hoppas och tror verkligen att det kan bidra till att avdramatisera nakenhet och att tittarna får en lika stor boost kring sina egna vackra kroppar som de modiga deltagarna, har Sofia tidigare sagt till Hänt om programmet.

Det dröjde ett bra tag tills Dicovery+ bekräftade att det blir en andra säsong. Men nu står det klart att programmet kommer tillbaka.

Annons

Sofias änglar-Mattias Särnholms första ord om Sofia i Naked attraction

Någon som arbetat tätt med Sofia i andra program är Mattias Särnholm, 53, från Sofias änglar och Stugdrömmar. I en intervju med Hänt berättar han nu om sina tankar över Sofias arbete med nakenprogrammet.

– Jag var tvungen att kolla såklart men det är ett riktigt sånt clickbait-program får man säga. Men jag måste säga att det är ingen som gör det så bra som Sofia som programledare tycker jag. Jag tycker att hon gör det så bra, hon har helt perfekt approach till det hela, lagom mycket glimten i ögat. Jag tycker hon är svinbra som programledare där, säger han till Hänt.

Blev du förvånad när du hörde att Sofia skulle leda programmet, första säsongen?

– Faktiskt ja. Vi var på lunch strax innan och då berättade hon. Så hon sa "fan Mattis jag har fått frågan om det här, vad tycker du". Jag sa att ”jag vet inte, jag hade hört talas om det men hade inte koll på det. Men så sa jag kör bara, det blir nog svinbra, det är ju inte du som ska vara naken”. Hon hade väl gjort det ändå men hon följde väl ändå mitt råd.

Ärliga orden: ”Det kanske inte är mitt favoritprogram”

Även om Mattias inte själv är en trogen tittare så menar han att han förstår att programmet har en bra innebörd.

– Programmet handlar ju mycket om att det är vanliga människor med vanliga kroppar. Så det är väl kul, jag dömmer inte någon för det, alla är olika. Men det är ett annorlunda program får man säga, det är kanske inte mitt favoritprogram.

FOTO: TT/Discovery+

Annons