ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Sofia Wistams nya besked om Naked attraction: ”Svårt för mig”

17 jan, 2023 
Sofia Wistam
Blir det fler säsonger av Naked attraction Sverige?
I en intervju med Hänt berättar Sofia Wistam om tankarna kring att ha lett programmet samt om hon kan tänka sig att göra ännu en säsong.
– Naked attraktion var lite svårt för mig, säger Sofia till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams beslut – så känner hon för en säsong 2 av Naked AttractionBrand logo
Sofia Wistams beslut – så känner hon för en säsong 2 av Naked Attraction

Naked attraction Sverige hade premiär i början av sommaren och blev snabbt en riktig snackis. Programmet där deltagarna väljer dejter baserat på att se varandra helt naken var något nytt och nakendejtingen kom att kritiseras rejält.

Sofia Wistams ärliga ord om Naked attraction: ”Diskutera det”

Programledare för dejtingsåpan är Sofia Wistam, 56, som inför premiären berättade för Hänt om känslorna över att ta sig an uppdraget.

– Jag hoppas och tror verkligen att det kan bidra till att avdramatisera nakenhet och att tittarna får en lika stor boost kring sina egna vackra kroppar som de modiga deltagarna, sa Sofia då.

Men hur ser det egentligen ut med uppföljare för programmet? När Hänt träffade Sofia i samband med premiären av Mullvaden i höstas berättade hon om hur hon upplevt att programmet blev så pass omskrivet som det blev.

Annons

Naked attraction var lite svårt för mig. Jag har ändå gjort tv i 30 år, alla typer av tv-program men det här var något nytt. Inte bara att göra själva programmet men hela vägen att stå för det, försvara det och diskutera det. Jag kan säga att hela sommaren efter att programmet hade gått så har jag på varenda middag pratat om Naked attraction, säger Sofia till Hänt och fortsätter:

– För mig är det inte sexprogram, det här är ett naket program med vanliga nakna kroppar, jag tycker att det var superhärligt och står för det till hundra procent. Men jag förstår att det provocerar och speciellt när det program kommer första gången. Jag är säker på att kommer det en till säsong så tror jag inte diskussionen kommer vara lika stormande.

Sofia Wistam om att fortsätta leda Naked attraction

Även om Sofia fick stå till svars och prata om programmet i månader efter premiären anser hon att det var värt det.

Annons

– Själva programmet tog tre dagar för mig att spela in men att prata om det här i varenda tv-kanal och varenda tidning var mer tidskrävande och mer jobbigt skulle jag säga, än själva inspelningen av programmet. Men det är också roligt att vara med om lite tv-historia. Det här är nakna människor som ser ut som folk gör mest och det blir en bra motvikt till det vi annars pumpas av i sociala medier.

Hur ser det ut med en till säsong?

– Det ser ljust ut, det kan man väl säga.

Och då fortsätter du?

– Jag fortsätter absolut.

Kanalens svar om en säsong 2 av Naked attraction

När Hänt når discovery+ visar sig framtiden för programmet i nuläget var ovis.

”Vi har ingen information om det i nuläget, utan får be om att återkomma när vi har något att kommunicera”, skriver Mathilde Albinsson, pressansvarig i ett mejl till Hänt.

FOTO: Discovery+

Annons