LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Sofia Wistam bekräftar andra säsongen av Naked attraction

22 aug, 2023 
Moa Risberg
Sofia Wistam.
Programmet Naked attraction kommer tillbaka i tv-rutan.
Efter uppehållet berättar nu Sofia Wistam den stora glädjenyheten.
Inspelningen av säsong två kommer börja nu i höst.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams beslut – så känner hon för en säsong 2 av Naked AttractionBrand logo
Sofia Wistams beslut – så känner hon för en säsong 2 av Naked Attraction

Sofia Wistam, 57, är programledaren som vi sett i rutan i flera sammanhang, bland annat i det populära programmet Sofias änglar som hon hade tillsammans med snickarduon Johnnie Krigström och Mattias Särnholm under många år.

Förra året gjorde hon en ny debut när hon fick rollen som programledare i det lite annorlunda dejtingprogrammet Naked attraction som gjorde premiär i Sverige förra året. Där nakenheten kommer först och lära känna varandra-steget kommer sen.

Vad är Naked attraction?

Naked attraction går likt de flesta dejting program ut på att en deltagare ska hitta kärleken bland flera kandidater och välja ut en som den vill gå på dejt med.

Det som däremot skiljer sig i från de flesta programmen är att deltagaren får göra utvalet av kandidaterna lite tvärt om, jämfört med hur det vanligtvis brukar gå till. Först bjuds det på en nakenchock när kandidaternas nedre ”intima kroppsdelar” avslöjas. Utifrån deltagarens preferenser fattar den sedan ett beslut om vem som ska lämna och vilka som ska få vara kvar. För varje steg blottas något nytt hos personerna tills dess att man får se ansiktet.

Annons

Slutligen är det bar två kandidater kvar och deltagaren får då välja vem av dem som ska ta på sig kläderna för att följa med ut dejt där de två kan lära känna varandra.

Snart kommer säsong två av Naked attraction

Nyligen avslöjade programledaren Sofia Wistam för Aftonbladet, att de snart ska påbörja inspelningen av Naked attraction, säsong två.

– Jag ska faktiskt göra det igen nu i oktober. Det är ett väldigt speciellt tv-program att göra, men jag tror att för alla som har varit med på inspelningarna, för dem är det inte lika extremt. De som är med är så bekväma med att vara nakna så det blir inte konstigt i studion. Man skrattar heller inte åt en naken människa, det blir väldigt naturligt, säger Sofia till tidningen.

Hon tillägger och berättar för Aftonbladet om det lite ovanliga uppdraget som kan få henne att hamna i lite ovanliga situationer emellanåt.

– Det kan bli väldigt konstigt när jag får höra i min öronsnäcka ”prata mer om pungen nu!”. Hur mycket kan man prata om en pung? Jag vet inte. Det kan bli väldigt speciellt, men det är spännande att göra kul och svåra saker, säger hon till tidningen.

När har Naked attraction premiär?

Ännu är det inte klart när säsong två av programmet Naked attraction har premiär och vi återigen kan få se svenskarna dejta nakna i tv-rutan.

Utifrån Sofias uppgifter så kommer programmet spelas in nu under hösten. Förhoppningsvis behöver vi inte vänta allt för länge innan det dyker upp i tablån.

Hänt har sökt Sofia Wistam för en kommentar.

FOTO: Kanal 5

Annons