ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför plockas Mattias och Tanawarn bort från Älskar, älskar inte

12 sep, 2022 
Mattias och Tanawarn var ett av paren tittarna fick följa i Älskar, älskar inte.
Nu är det premiär för den tredje säsongen – däremot utan det omtyckta paret.
De stoppas nämligen på produktionens direktiv.
Annons
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inteBrand logo
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

I tv-programmet Älskar, älskar inte får tittarna följa kärlekspar som kämpar med relationer över landsgränserna. Paren kommer från olika länder och bjuder på skratt, gråt och framförallt mycket kärlek.

Man får följa hela händelseförloppet från det att paren träffats till en eventuell flytt – för en av personerna till ett helt nytt land – för den stora kärleken.

Ett av paren som vi fått följa i de två första säsongerna av succéprogrammet är Mattias Sjöberg, 45, och hans thailändska partner Tanawarn Chaijumroen, 39.

Nu är det äntligen dags för säsong tre av den populära serien, men Mattias och Tanawarn kommer inte vara med. Ett besked som kan komma att göra många tittare besvikna.

Så träffades paret och så lever de idag

Parets vägar korsades på Facebook för första gången. Det efter att en kund till Mattias hade berättat att han hade en kusin som var thailändare. De startade en konversation och hade kontakt i ett halvår innan Mattias bokade en flygbiljett för att hälsa på Tanawarn.

Annons

På den vägen är det alltså och idag är paret lyckligt förälskade. Paret förlovade sig framför tv-tittarna och under den andra säsongen fick Tanawarn även beviljat uppehållstillstånd i Sverige. Nu är de båda bosatta i Husqvarna där Tanawarns dotter Nawaphat även bor.

– Det är jättetrevligt att vara sambo. Jättetrevligt att ha ett barn i huset, hon kallar ju mig för pappa, så ovan situation skulle jag säga att det är. Att någon plötsligt kallar mig för pappa, det har hon gjort hon sedan första dagen hon kom hit. Men jag börjar vänja mig och självklart tar jag ansvar som en pappa ska göra, säger Mattias i en intervju med Hänt.

Nu stoppas paret i den tredje säsongen av Älskar, älskar inte

Men någon säsong tre blir det alltså inte för paret. Varför då? Faktum är att det är ett beslut som inte togs av paret själva.

Annons

I en intervju med Hänt i somras berättade Mattias om varför produktionen valde att stryka deras medverkan i kommande säsongen.

– Jag tror att det var svårt att hitta problem i vårt förhållande, så det blev inte bra tv tyckte de nog inte, berättar Mattias och syftar på produktionen.

Hade ni velat vara med i säsong 3 om ni hade fått frågan?

– Alltså frågar de så kan vi säkert vara med, men vi har ju inte samma tid idag för inspelning som vi hade tidigare. För då på den tiden när vi spelade in så var ju Tanawarn hemma hela tiden.

Sedan senaste säsongen har Tanawarn nämligen börjat studera på sfi och dessutom arbetar hon på två restauranger. Så att tiden är knapp förstår man ju. Men nog kommer vi att sakna att följa parets resa i programmet!

FOTO: Amanda Gripenberg/Hänt

Annons