Mattias egna ord om dramatiken i Paradise Hotel

Paradise Hotel
Under onsdagens avsnitt av Paradise Hotel så kollapsar Mattias Helén under parceremonin.
Nu berättar han för Hänt vad som egentligen hände.
Annons

Paradise Hotel är igång på TV3, Viaplay och Viafree och konflikterna och känslorna är hetare än någonsin. Programledare är Rebecca Stella, som vi sett i rollen tidigare.

– Det ska bli otroligt spännande att följa allt som händer under denna säsong. Jag älskar Paradise hotel och jag kommer garanterat sitta fastklistrad framför skärmen hela våren. Jag är bombsäker på att ni där hemma också kommer göra det, sa Rebecca Stella om säsongen i ett pressmeddelande innan programmet drog igång.

19-åriga Mattias Helén är en av de nya deltagarna i säsongen. Men det är inte första gången som han syns i tv-rutan, han har tidigare ställt upp i programmet Hemliga beundrare. Men trots att Mattias snabbt blivit en av favoriterna inne i huset tog Paradise Hotel-resan slut under torsdagen då han blev bortvald av sin egen partner Nicole.  Men hans sista dag blev minst sagt dramatisk – då han svimmar under parceremonin. För Hänt berättar Mattias vad som egentligen hände.

Annons

– Det var så in i helvete varmt där, det var typ 35 grader och jag hade en kavaj på mig. Det var ap-varmt och jag var nervös. Sen drog de ut så mycket på parceremonin, så vi stod där väldigt länge. Så jag däckade där, mitt under parceremonin.

Annons

Han berättar vidare att han inte blev skadad av fallet.

– Alla i teamet såg att jag höll på att svimma så när jag ramlade så fångade de mig på en sekund och tog emot mig. Det tog typ en sekund sen stod det typ tio personer runt omkring mig.

Tyckte kollapsen var kul

Men att hans sista dag på hotellet slutade som det slutade hänger inte Mattias läpp över – han tyckte snarare att det var roligt.

– Lite kul ändå att det blev så, det är kul när det händer lite saker, säger han.

Annons

Men det var tråkigt att lämna? 

– Det var tråkigt, det var väldigt tråkigt såklart. Jag hade börjat komma in i rutiner där och jag hade lärt känna alla ännu bättre så det var synd.

FOTO: VIAFREE/VIAPLAY

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…