ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Matilda Bozas egna ord om framtiden på Nyhetsmorgon

17 aug, 2022 
André Färnsveden
Matilda Boza
Under sommaren har Matilda Boza hoppat in som vikarierande programledare i Nyhetsmorgon.
Hennes insats hyllades av tv-tittare, men vad tyckte hon själv om uppdraget?
I en intervju med Hänt berättar hon nu om verkliga känslorna.
Annons
Steffos förklaring efter gästens känga i NyhetsmorgonBrand logo
Steffos förklaring efter gästens känga i Nyhetsmorgon

I programmet Nyhetsmorgon får tv-tittarna se flera folkkära TV4-profiler diskutera nyheter och aktualiteter. I programledarpoolen finns bland andra publikfavoriter så som Steffo Törnquist, 66, Jenny Alversjö, 48, Sofia Geite, 40, Anders Pihlblad, 54, och Jenny Strömstedt, 49, Soraya Lavasani, 40 och Martin Järborg, 42.

Men under sommaren passar många av programledarna på att gå på semester, då ersätts de istället av profiler från andra program.

I år var bland andra Rania Shemoun Olsson, 47 och Thomas Ritter, 46, två som hoppade in under sommaren. De två profilerna är även klara att fortsätta till hösten, eftersom att programmets sändning ska förlängas med två timmar på vardagarna.

En annan profil som fick testa på att leda programmet var TV4 Nyheternas Matilda Boza, 31, som nu ska tillbaka till sitt vanliga dagsjobb. Men vad tyckte Matilda om inhoppet egentligen?

Annons

Tittarna om de nya programledarna i Nyhetsmorgon

Matilda lämnar inte programledarrollen utan att ha gjort ett avtryck. Tittarna blev nämligen oerhört imponerades av henne.

Hon hade Johan Macéus, 48, vid sin sida när hon debuterade som programledare i Nyhetsmorgon. Flera tv-tittare uttryckte att de gärna ser mer av henne i programmet.

Matilda är en naturbegåvning för rollen och hoppas hon får fortsätta i rollen även efter semesterperioderna”, skriver en tv-tittare.

Strålande arbete av er på Nyhetsmorgon. Utmärkt debut av Matilda. Vaknar tidigt och väntar på er”, skrev en annan.

Fortsätt som programledare, fina Matilda!”, konstaterade en tredje.

Matilda Bozas ärliga ord om sommaren med Nyhetsmorgon

Hennes tid som programledare i Nyhetsmorgon är nu över. När Hänt når Matilda för att fråga om känslorna kring den överväldigande positiva responsen och hennes tankar för framtiden, säger hon så här:

Det var superkul att få hoppa in som programledare för Nyhetsmorgon under sommaren”, skriver Matilda i ett privat meddelande till Hänt.

Hon verkar även haft en kul sommar på jobbet men längtar nu tillbaka till arbetet på TV4 Nyheterna.

Nu ser jag fram emot att komma tillbaka till jobbet efter semestern”, avslutar Matilda Boza.

Vill du se mer av Matilda Boza i Nyhetsmorgon?

FOTO: TV4

Annons