Följarnas förvirring efter upptäckten om Steffo i Nyhetsmorgon

Steffo Törnquist

Nyhetsmorgon står inför en rad förändringar.
Upptäckten med Steffo Törnquist förvirrar tittarna i kommentarsfälten.
Man undrar..?
Steffos förklaring efter gästens känga i Nyhetsmorgon
0:38

Efter reklamen: Steffos förklaring efter gästens känga i Nyhetsmorgon

(0:38)

Slå på ljud

Nyhetsmorgon står inför en rad förändringar den närmsta tiden. Under sommaren hör det till vanligheterna att de fasta programledarna går på semester och därav dyker en del nya ansikten upp i rutan.

Några av de som tittaren kunnat se under sommaren är inga mindre än Axel Pileby, 35, Ali Reza, 32 och Rania Shemoun Olsson, 47.

Men även till hösten sker en stor förändring i programmet. Med anledning av att Malou efter tio slutar sändas så kommer Nyhetsmorgon att förlängas med två timmar och sluta klockan tolv istället för nuvarande tio. Det gör också att programledarna behöver förstärkning och redan nu har två nya programledare presenterats.

Det historiska beslutet för Nyhetsmorgon

Det hör till traditionerna att det alltid ska vara en man och en kvinna som sänder morgonshowen ihop. Men under torsdagsmorgonen såg det annorlunda ut. Det var nämligen två kvinnor – Sofia Geite och Rania Shemoun Olsson.

När Hänt når TV4 förklarar de att det är andra gången i Nyhetsmorgons historia som detta sker.

Nyhetsmorgon redaktionen hälsar:Det är andra gången som det händer, en gång tidigare har Tilde de Paula Eby programlett med Jenny Alversjö”, skriver en presstalesperson för Nyhetsmorgon till Hänt.

Detta var minst sagt något som gjorde tittarna glada. På Nyhetsmorgons Instagram fylls kommentarsfältet av positiva hälsningar.

Äntligen, två duktiga kvinnor som guidar oss genom morgonen. Det var på tiden!”, skriver en glad följare.

Det uppstår förvirring efter upptäckten om Steffo Törnquist

Men än är inte ändringarna slut. I helgen var det flera tittare som reagerade på att det var två programledare under helgens sändningar – till skillnad från att det vanligtvis är en. Det var nämligen Steffo Törnquist och Sofia Geite. I TV4:s kommentarsfält uppstår förvirring.

Är det två programledare på helgen också nu? Jag har inte sett det på ett tag.” frågar sig en tittare.

Det är första helgen de har två programledare på ett tag.

Steffo har aldrig programlett själv

Man undrar varför” frågar sig en av tittarna.

Välkommen tillbaka Steffo! Varför kör du inte ensam som andra programledarna på helgen?” undrar en tredje.

Det är just duon Steffo och Sofia som kommer köra fredagar tillsammans efter det kommande valet – möjligtvis att de smygstartar lite redan nu.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN